Annette Heick

 ANNETTE HEICK lavede et brag et debut album.

Dette første album der bærer titlen “RIGHT TIME” er en sand perlerække af velskrevne og ikke mindst velproducerede numre, hvor Annette Heick har ladet sig inspirere at dét, som hun selv betegner som australsk pop/rock. Selv har hun været ind over en del af numrene men har også hentet yderst kvalificeret hjælp fra bl.a. Jan Lysdahl, Jacob Launbjerg, Andreas Mørck, Ivan Pedersen, Stig Kreutzfeldt og Poul Halberg.

Første single ?Where will I go? har allerede lagt en god grobund for albummet og ligger på radiolisternes Top 20. Omkring selve udgivelsen d. 26. september var der både forud, omkring og i løbet af efteråret maksimal fokus på Annette. Masser af TV og events. Dette er kvinden, som har brug for et visitkort på størrelse med et A4 ark, – TV-vært (både med og uden  japanske tænder), konferencier, sangerinde, danser, Guldkaramellen, Andersine, mor, boligbygger i Sverige, forfatter og nu kan hun så også skrive debutalbum og pladeselskabs-direktør på kortet – vi mener IKKE at Annette behøver mere præsentation end dette.

Til trods for sin unge alder har Annette mangfoldig erfaring i dansk showbizz. Hun er en arbejdsbi og sidder nødig stille – hun har det bedst med mange bolde i luften.

Annette Heick har været tilrettelægger på DR tv og har produceret portrætprogrammer med store internationale kunstnere som Ricky Martin og Robbie Williams. I 3 år var hun reporter i TV2’s “Go’morgen Danmark”. Ud over det journalistiske aspekt kan Annette Heick både synge og agere. Hun har sunget og danset sig igennem 152 forestillinger af “Sound of Music” og har medvirket i “Lang fra Las Vegas” på TV-2 Zulu.

Temaerne og medspillerne i hendes optræden er mange – “Romantic Evening” med pianist Søren Sebber Larsen – Kai Normann Andersen sange og fortællinger ligeledes med Søren Sebber Larsen (trio).

Annette Heick behersker dansk, engelsk, tysk, fransk og (til dels!) svensk – hun benytter gerne sprogkundskaberne som konferencier, ordstyrer, til kick-off arrangementer, generalforsamlinger, etc. Annette Heick bookes som konferencier og eller som musikalsk indslag og målretter sine opgaver efter kundens ønsker.

Admin / 26. april 2004 / Kunstner