Anne Marie Helger

ANNE MARIE HELGER

Anne Marie Helger byder på musisk underholdning, og som altid, når fru Helger går på scenen, er det farverigt, kontroversielt og morsomt – og det er også for mænd!

Det hele kædes sammen af frit strømmende verbale falballader i vanlig ord-ekvilibristisk Helgerstil. Hun har en hel del på hjerte, og hun uddeler en gevaldig opsang på kærlig og satirisk vis

Hun gør sig som under og overholder til arrangementer og møder. Hun fungerer som festligt indslag ved konferencer. Som oplægsholder, ordstyrer, velkomsttaler, tema-fremstiller eller foredragsholder.

Anne Marie Helger kommer overalt.

Hun optræder for fag- og andet godtfolk med one-woman-show, foredrag, som konferencier eller med skræddersyede, emneorienterede løsninger efter aftale til fx:
KonferencerMiljømøderÅrsfesterNytårsballer
samt Sociale sammenkomster

På blokvogne og ølkasser, i kulturhuse og på kongelige scener, langt eller kort; fru Helgers verbalakrobatiske talenter gør under alle omstændigheder mødet til en mindeværdig oplevelse. Det er fleksjob og flekstid på yderst fleksible vilkår – det eneste, der ikke flekser, er holdningerne!

Det er godt, det er professionelt, det er morsomt, og det er også for mænd!

Biografi:

 

Anne Marie Helger er født i 1946 i Charlottenlund, hvor hun voksede op i et pænt hjem som datter af en stadsbibliotekar og en sygeplejerske. Allerede i de tidlige år var der efter eget udsagn tydelige opmærksomhedssøgende træk at spore hos den lille frøken Helger, og hun valgte da også at satse på en tilværelse som skuespiller – ganske auto-intakt, idet elevuddannelsen på Ålborg Teater blev afbrudt efter to år og aldrig genoptaget.

 

Admin / 26. april 2014 / Kunstner