Anne Herdorf

– Kendt i mange sammenhænge. Skuespiller, sanger og Grand Prix vinder. Hun kan bare det hele, så det lever, ånder og rykker. Hun har et medfødt sangtalent, der har givet hende flere hovedroller i film og musicals i det moderne regi.

Anne Herdorf tager også ud med det svensk/danske band MILLES, som leverer en fantastisk nutidig dansemusik, der består af de sidste nye hits, pop og evergreens – med en fed flerstemmig sang.

DIVERSE:

Anne Herdorf har udsendt sit første album nogensinde på Rana Records! Bag titlen “Anne Herdorf” gemmer der sig 12 danske numre som bliver sunget både kraftfuldt, følelsesladet og med sjæl og overbevisning, numre som alle er skrevet specielt til Anne. Albummet, der er bygget op over Anne Herdorf´s personlige erfaringer, spænder over hele følelsesregistret og er en hyldest til livet.

Anne Herdorf udtaler:

?Det har været min drøm siden jeg var en lille, at udgive mit eget album, og endelig gik drømmen i opfyldelse. Det er først nu at det føles rigtigt, og først nu jeg har fået de rigtige numre, og først nu jeg føler, at jeg, via min livserfaring har noget på hjerte. Alle 12 sange er vedkommende for mig. Det er mine historier som min sangskriver har sat ord på. At udgive min musik på eget selskab, har været en lærerig og hård, men også befriende proces, da jeg selv har haft fingeren på pulsen hele vejen, og dermed har kunnet bestemme alt fra start til slut. Nu glæder jeg mig til at komme ud og synge numrene landet over, og dermed dele oplevelsen med publikum.?

Admin / 26. april 2004 / Kunstner