Anders Lund Madsen

– Ja, det er ham fra fjernsynet..

Anders Lund Madsen er bestemt et kendt ansigt fra TV, bl.a. via medvirken i programmer som “Platmand”, “NatMadsen”, “Taxi”, “Ugen der gak”, “Helt i skoven”, samt udsendelser fra OL i Nagano og Tour de France.

Anders er en alsidig multikunstner, der blandt andre særpræg har den særlige kvalitet, at han faktisk det meste af tiden er et nysgerrigt og begavet menneske. Han elsker således at skræddersy optrædener til særlige lejligheder. Hans alsidighed gør, at han siden 1998 har afholdt mere end 250 foredrag og shows, hvoraf de fleste er sat sammen i tæt dialog med kunden.

Fra en tilværelse som kult sportskommentator, hans meget roste medvirken i Søren Østergaards “Zirkus Nemo”, for slet ikke at nævne showet “Team Shape Coaching”, der (sammen med storebroderen og hjerneforskeren Peter Lund Madsen) kaster et satirisk blik på samtidens mange forskellige management kurser, har Anders efterhånden bevist til fulde, at han er en af den danske underholdningsbranches friskeste og mest kreative indslag.

Læs mere om Anders under Foredrag.

Admin / 19. november 2017 / Kunstner