Anders Fjeldsted – stand up

 

 

        Anders Fjelsted er en rutineret komikere, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Født:

1976 i Glostrup, men flyttede hurtigt til Nordsjælland, da hans forældre flyttede derop, og Anders gad ikke bo alene som spæd. .

 

Du kender ham fra:

“Talegaver til børn”, vært ved DM i stand-up flere gange. 

 

Anders kan finde på at snakke om:

Alt hvad der er morsomt, alvorligt, aktuelt, oldschool, pudsigt, sært, dumt, uretfærdigt, pusseløjerligt, forunderligt, optur, nedtur, dyr, mennesker, voksne ting, barnlige ting, pik, patter, politik, polymik og meget andet.

 

Det vidste du ikke om ham:

Anders Fjelsted er den type, alle kan lide, måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv.

 

Men han er ikke ufarlig. Bag det Clark Kent-inspirerede hår snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders’ styrker er hans mere end 10 år i stand-up. Han har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et godt og morsomt show. Hver gang.

 

Kort om Anders

I 2006 startede Anders som japansk inspireret vært på TV2s børneprogram ”Sukiyaki”. Senere var han vært på DR1 programmet ”SommerZonen” sammen med Michael Carøe og gæstede forskellige danske sommervarme byer. Anders leverede fed underholdning og tjekkede pulsen på flere danske byer.

Anders var i 2006 sammen med Sebastian Dorset konferencier ved  UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til Børn”. Desuden var han også vært ved DM i stand-up med Martin Veltz ved sin side.

Anders Fjelsted er den type, alle kan lide, måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv – og så er hans humor som regel stueren.

 

Men han er ikke ufarlig. Bag det Clark Kent-inspirerede hår snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

 

 

 

elmerdahl.dk / 1. november 2007 / Kunstner