Anders Bircow

En Tredjedel Af Linie 3

Anders Bircow serverer et varieret One Man Show. Med et stænk af frækhed, giver midtermanden sine egne indfaldsvinkler. Anders Bircow er et særdeles veletableret navn i Danmark med kunstnerisk formåen og publikumsappeal af internationalt tilsnit. Først og fremmest er han kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i “Linie 3” – så behøver vi vist ikke sige mere.

UDPLUK AF REFERENCER

Alle gæster var meget begejstrede og det var vi bestemt også.

Charlotte Fabild fra Femilet.

 

Tak for sidst,  det var bare super underholdning ……..

Anders fra Danica Pension

 

Super godt show – passede rigtigt godt til lejligheden”

“Anders Bircow var nærværende, fangede stemningen og fulgte med på den, skabte en hyggelig og god optræden, som man blev fanget af og nød fra start til slut. Rigtig fin optræden som passede perfekt til vores hyggelige forsamling i lørdags.”

“Vældig godt show – han formåede at fange os på en god måde. Masser af humor og leveret uden de store armbevægelser. Passede
godt til vores selskab.”

“Anders Bircow var god til at mærke stemningen, og der var en god variation mellem musik og “snak”. Hans show passede rigtigt godt til os, og han formåede at “ramme” hele publikum, selvom aldersgruppen spændte fra 20 til 65 år.”

Tak for en rigtig god underholdning!

Lidt Baggrund

Anders Bircow er et særdeles veletableret navn i Danmark med kunstnerisk formåen og publikumsappeal af internationalt tilsnit. Først og fremmest er han kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i “Linie 3” – et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater.

De har siden hen manifesteret sig som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.

Anders Bircow har tilligemed optrådt i et væld af roller som seriøs skuespiller ved de københavnske teatre, hvor han har gjort sig fordelagtig bemærket.

Anders Bircow serverer et elegant One Man Show i særklasse. Med et stænk af frækhed, charmer han sig ind på publikum, som han forud har taget bestik af.

Anders Bircow’s show er under konstant udvikling. Altid aktuelt og har for eksempel en politiker eller anden kendt person været “uheldig”, er han sikkert indlagt i Bircows show allerede dagen efter.

Måske kan den “kendte” også være en person fra pågældende firma eller forening – for Bircow målretter sit show efter en forudgående briefing.

LIDT OM BIRCOW

Navn: Anders Bircow
Født: den 15. december 1951 (jo, det er rigtigt…)
Skolegang: Nærum, Ramløse, Helsinge, Gentofte (studentereksamen)
Bankuddannet, og har bl.a. arbejdet som lærer i Vorgod ved Herning.
Har siden sit 13. år spillet guitar – og bas i et pigtrådsorkester som teenager. Orkestret hed Cokes.
Uddannet ved Skuespillerskolen i Århus.
Dannede sammen med 2 andre entertainergruppen “Linie 3” i 1979, som blev lanceret i TV i 1980.

STORE fritidsinteresser:
Børnene Caroline og Frederikke
Golf – Danish Rough Riders

 

Admin / 26. april 2014 / Kunstner