ABBA Experience

ABBA EXPERIENCE

Abba Experience - Musik - Elmerdahl.dk

 

 

 

 

ABBA EXPERIENCE – THANK YOU FOR THE MUSIC ABBA SHOW

ABBA EXPERIENCE – ABBA SHOW ”THANK YOU FOR THE MUSIC med de to dynamiske sangerinder søstrene Cecilie og Lena Ström i den vokale forgrund. og ikke mindst den vokale kapacitet til at kaste sig ud i et længe ønsket projekt, nemlig at indøve et ABBA repertoire og med flotte ABBA kostumer.

 

 

REKORDHURTIG SUCCES

 

Efter kun få antal arrangementer, begyndte rygterne at brede sig at det var en kæmpe succes, så man har næsten været over hele landet. Om deres nytårsshow  i Falconer Centret: SKREV EKSTRA BLADET

 

”DEN GÅR RENT IND”

 

Søstrene spiller også til dagligt i det topprofessionelle dinner/danse orkester

 

CC & Lee

 

Man kan booke det 40 min. Abba Show rent på, men man kan også tage en pakkeløsning med dinner/dans + Abba Show og yderligere kan man indlægge et ekstra show. Kendt fra bl.a. DR.

 

”Disco Inferno”

 

 

 Det bliver en aften man sent glemmer

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau. Vi beskæftiger os med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 24. januar 2018 / Kunstner
Tags: , ,