V.I.P.

 

 V.I.P.

 

V.I.P. er et orkester som egentlig startede lidt ” for sjov ” ved siden af de andre bands som orkesterets musikere ellers spiller i. ( Thomas Helmig Jam – Spar 2 – Trier Allstars – Deekael –m.fl.) Her skal nævnes at, Michael Trier til ” dagligt ” står i forgrunden for det kendte jamband Thomas Helmig Jam. Bandet voksede sig stille og roligt større og større, er nu endelig blevet ” døbt” i al hemmelighed V.I.P

 

Bandet har stor erfaring med jobs, alt fra de store festivaler, firmafester, til mindre spillejobs, men for bandet er der kun én ting der tæller – at vælte en hvilken som helst fest, eller festdeltager…….

 

Det gør de bl.a. ved at sende dig igennem en slipstrøm af ren nostalgi, med numre som vækker følelser og minder frem, som var det i går men stod og kyssede farvel til Rocasinos All my love, eller man med vennerne ga’ den max gas med luft guitar og Hansa dåse øl til Gasolins Rabalderstræde, eller Sweet home alabama. Som var det i går man skøjtede hen over gulvet, med en Axe i hånden, og flippede ud til Footloose, eller man stod foran spejlet og var for lækker, mens kom tilbage nu drønede ud af anlægget.

 

Det kan også være du var en af dem der stod med tårer i øjnene, og hulkede med på Thomas Helmigs Nu hvor du har brændt mig af.

 

Eller kunne det tænkes man var en af dem, som elskede at sidde ved lejrbålet og skråle med på Kim Larsens Joanna eller Søren Kragh Jakobsens Kender du det ( Mona ), så er du helt sikker på du ikke kan sige et kvæk dagen efter en aften i selskab med V.I.P, hvor du ikke kan la’ være med at skråle med……..

 

Så kom og oplev V.I.P. – featuring Michael Trier for fuld udblæsning, men skynd dig der bliver rift om pladserne…….

 

elmerdahl.dk / 20. december 2007 / Dinner Og Dans