Undercover Inc.

 

En Musikalsk Rejse Gennem

70´erne 80´erne og 90´erne 

Undercover Inc. er det ultimative festorkester, som spiller et bredt udvalg af hits fra de sidste 3 årtier. Undercover Inc. lægger ud med de svedig­ste discoklassikere fra 70’erne, hvor glitter og glimmer er hver­dags­kost. Herefter kommer turen til de fedeste 80’er-numre, danske såvel som udenland­ske, for endelig at slutte af og med de hip­peste numre fra 90’erne og frem til i dag. Undercover Inc. består af 5 glade, professionelle musikere i topform, der leverer et overdådigt sceneshow, som får alle festdeltagere ud på dan­se­gulvet.

Undercover Inc.’s musikalske rejse spænder over discoklassikere som Fame, So Exited og Lady Marmalade, 80’er hits af kunstnere som One Two, Ray Dee Ohh, Sneakers og Madonna, og aktuelle hits af bl.a. Robbie Williams og Maroon 5. 

Undercover Inc. har spillet på nogle af landets bedste spillesteder, samt til utallige festlige arrangementer i hele landet, så der er garanti for masser af energi, fest og farver, når Undercover Inc. sparker festen i gang.

 

Velkommen somtil guldtøj, glitter og glimmer i massevis når undercoverinc tager fat på de fedeste hits fra 70’erne.
Dette var tiden for discoen og den fede festmusik med klassikere  Raining Men, Grease, Lady Marmalade og Disco Inferno

80’erne var tiden med de frække attituder og det superkække tøj. I denne del af vores repertoire spiller vi et udpluk af den bedste musik fra dengang.
Musikken spænder vidt – fra Madonna og Europe over hjemlige McEinar og Ray Dee Oh.

 

 

Undercoverinc byder velkommen til mere end 3 årtiers svedig musik fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til i dag. Vi lægger ud med et brag af en fest og spiller et udvalg af de bedste numre fra 90’erne og frem, blandt andet TV-2, Det Brune Punktum, Sanne og Robbie Williams .

 

 

UDPLUK AF SÆTLISTER

 

Sætliste, 90’erne Let me Entertain – You Robbie Williams, Toxic – Britney Spears, Sleeping in my car – Roxette, Den Lille Løgn – Sanne, Perfect – Fairgrounci Attraction, All I wanna Do – Sheryl Crow, Black Velvet – Alannah Myles, De forste kærester – TV2, Shackles – Mary Mary

Ud i det blå – Det brune punktum, l’m Outta Love – Anastacia

 

Sætliste, 80’erne Den bedste tid – One Two, Like a Prayer – Madonna –

9 to 5 – Dolly Parton, Sui Sui – Sneakers, Sweet Child – Guns ‘n’ Roses –

Jeg ved det godt – Rugsted/Kreutzfeldt, Lad lyset brænde – Ray Dee Ohh –

Den Jeg Elsker – Anne Linnet/Thomas Helmig, The Final Countdown – Europe, Ah Dér – MC Einar, Væk Mig – RayDeeOhh

 

Sætliste, 70’erne Y.M.C.A. – The Village People. Disco Inferno – Tina Turner, Ain’t no Moutain – Marvin Gaye, Lady Marmelade – Patti LaBelle

That´s the – Way Earth Wind and Fire, Staying Alive – BeeGees –

Ain’t Nobody – Chaka Khan, Raing Men – Weather Girls –

Grease mega mix Divs., So Exited – Pointer Sisters, Fame – Irene Cara

 

REFERENCER

 

Varde Open Airs medhjælperfest 2007

Undercover Inc var simpelthen fantastiske. De spillede til vores medhjælper fest, ved Varde open air i Janderup.
De startede som de sluttede med humør og stor sangglæde, og ikke mindst et fantastisk show.
Der var fuld gang i publikum fra starten af, med gode danse numre og ja numre som alle kender. Eller i hvert fald ved hvad er for noget.
 Jeg kan kun på vegne af varde open air og mig selv. Sige mange gange tak for en super fed aften med musik i nærmest verdensklasse i hvert fald efter mit hoved.

Tak for en fed aften håber i måske vil komme igen engang.

Varde open air.

 

ETI A/S 2007

Sprudlende danseband

Undercover Inc spillede til vores gallafest i september 2007.
“De er utrolig festlige og sprudlende – og da festlig påklædning var en del af temaet til festen, betød deres sceneshow og skift af kostumer at festen blev endnu sjovere!”

Stor tak for jeres entusiasme. Vi er kun få kvindelige ansatte og en masse mandlige – og mod alle odds fik de os aftenen igennem ud på dansegulvet – godt gået!

Med venlig hilsen
Festudvalget ved ETI A/S

 

 

Maskinsnedkeriet Phønix`s Julefrokost 2006

Vi er et tømrerfirma fra Varde, som igennem mange år har haft en suppe-steg musiker til at spille til vores julefrokoster,  det var derfor med stor spænding, at vi hyrede Undercoverinc. og vi må erkende, at de levede fuldt op til vores forventninger.

Det er ikke alle og enhver som kan trække tømrer ud på dansegulvet, men det lykkes for Undercoverinc. og det i sig selv siger alt om hvor dygtige de er.

Vi havde en fantastisk aften og Undercover Inc. får de bedste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen

 

Maskinsnedkeriet Phønix

Brdr. Iversen

Vestervold 24b

6800 Varde

HC. Iversen

 

Equinox personalefest 2006

Undercover Inc. spillede til vores personalefest i Centralværkstedet. De leverede et super godt show med masser af energi, som forplantede sig ud til alle på dansegulvet. Med en god og varieret set-liste var der ørehængere og fod-vippere til alle i forsamlingen. Undercover Inc. får de bedste anbefalinger herfra.

 

Anders, Equinox

 

Mindscope – Esbjerg Højskole d. 18/8 – 2006

Undercoverinc. har til flere lejligheder spillet til arrangementer på Esbjerg Højskole. De leverer varen og skaber en rigtig god stemning, både når det et mindre arrangement hvor de står på gulvet med 50 – 100 deltagere og ikke mindst på scenen overfor 500 glade gæster.

 

Venlig hilsen

Bo Sundgaard

www.mindscope.dk

 

Four Leaf sommerfest -06

Jeg har været med til at booke Undercover Inc. to gange – til to forskellige virksomheder. Første gang jeg hørte dem var, da de spillede til Ementor Danmarks julefrokost i 2005. Det var et kæmpe hit. Der blev lagt ud med Robbie Williams “Let me entertain you”, og så var stilen ligesom lagt. Dansegulvet var aldrig tomt, og alle de dansende skrålede med på sangene, så godt de kunne. Undercover Inc. fyrer den af, og den energi, de har på scenen, rækker langt ud på dansegulvet. Den bedste anbefaling jeg kan give dem er, at jeg med stor glæde bookede dem til sommerfest hos Four Leaf i 2006. Jeg havde meget høje forventninger til dem, og de skuffede mig ikke! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der søger et band, som folk vil snakke om længe efter.  

 

 

elmerdahl.dk / 19. januar 2015 / Dinner Og Dans