Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbek - borgmester, håndboldekspert og foredragsholder - Elmerdahl.dk 

Ulrik Wilbek er nok mest kendt som træner for de danske håndboldlandshold, men er også rigtig dygtig foredragsholder.

Ulrik Wilbek – hvis nogen skulle være i tvivl har han virkelig noget at øse ud af. Efter en aktiv karriere som blandt andet landsholdsdeltager i trespring indledte han sin karriere som klubtræner i håndbold forVirum-Sorgenfris kvindehold 1983-85 og klubbens herrehold 1985-88, hvorefter han stod i spidsen for Viborgs kvindehold 1988-91, som han i 1991 vandt DM-sølv med.

Herefter var Ulrik Wilbek 1991-98 landstræner for det danske kvindelandshold, som under hans ledelse vandt EM-guld i 1994 og 1996, OL-guld i 1996 og VM-guld i 1997. Efter denne perlerække af succeser var Ulrik Wilbek igen træner for Viborgs kvindehold (1998-2002) og derefter for Viborgs herrer, inden han i 2005 overtog landstrænerjobbet for det danske herrelandshold. Her lykkedes det at høste de første guldmedaljer for et dansk herrelandshold i håndbold nogensinde ved EM i 2008 og efterfølgende vandt holdet under Wilbeks ledelse VM-sølv i 2011 og EM-guld i 2012.

Ulrik Wilbeks evner til at skabe holdpræstationer og store sportsresultater har gjort ham til en yndet foredragsholder – og han er forfatter til bøger som “Forskellighed gør stærk – ledelse med et menneskeligt ansigt” (1997), “Tro på dig selv – min vej til at udvikle og motivere mennesker” (2006) og “Gør en forskel” (2010).

Foredragsemner fra Ulrik Wilbek:

Motivation i medvind og modvind
Et foredrag om Mening,, Ejerskab, Inspiration, Opgaver, handleplaner og prioritering.
Hvordan kommer du tilbage fra dårlige oplevelser som stress og depressioner ?
Hvordan opnår du i stedet for at undgå.

Talentudvikling
Hvad er talent
Hvad kræves der af et talent
Hvordan skal omgivelserne forholde sig til talentet
Hvordan udvikler vi talenterne

Bring Kompetencerne i spil
(Hvordan får vi det optimale ud af medarbejderne)
Hvordan gør du en forskel ? Hvordan bringes dit indre drive i spil ? Hvem fungerer du bedst sammen med og hvorfor ? Har du viljen til at lykkes ?

Mit liv som landstræner (udbydes fra 2014)
Ulrik Wilbek fortæller om sin tid som landstræner – ledsaget af billeder og anekdoter fra opture og nedture. Hvilket hold, var det bedste Ulrik har trænet. Hvad er den vigtigste egenskab for at blive en elitesportsudøver ? Hvilke kriterier lå til grund for udvælgelsen af spillere ? Hvordan er det, altid at skulle have medierne med på sidelinjen ? Hvorfor stoppede han egentlig ?

Fra Topledelse i sportens verden til topledelse i den politiske arena
Sådan lyder titlen på det spændende foredrag, hvor Ulrik Wilbek fortæller om et liv med yderst mangfoldige erfaringer og perspektiver.

For den brede befolkning er Ulrik primært kendt som succesfuld håndboldtræner for både dame- og herrelandsholdet. Men Ulrik er også aktiv forfatter, foredragsholder og lokalpolitiker, og har siden januar 2018 været borgmester i Viborg. Ulrik vil i dette foredrag komme ind på denne “rejse” og parallellerne og forskellene i de forskellige ledelsesmæssige arenaer.

Derudover er det muligt at bestille foredrag omhandlende ledelse og motivation, der målrettes til den enkelte virksomhed.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.