Starpoeple

 

Starpeople er simpelthen svaret på jeres bønner, hvis I er et firma eller et spillested som vil have fulde tryk på, den højeste kvalitet på musikken, og hvor bandet spiller et perfekt sammensat repertoire, hvor alle kan være med…

Drivkraften i Starpeople er sangeren ”Avian” (Rasmus Fjeldsted) – også kendt som “George Michael” fra George Michael Jam. Starpeople har eksisteret i en del år – men tidligere kun som en unplugged udgave af George Michael Jam. Nu har de så valgt at tage en masse andre fede numre med på programmet. Dette gør, at bandet er blevet meget bredere – og specielt henvender sig til netop firmafesten, hvor publikum i sagens natur er mere blandet end ved de normale koncerter, hvor man decideret kommer for at høre Avian som George Michael.

Musikerne i Starpeople hører til den absolutte TOP i den danske POP / rock-branche – så der er dømt “spitzenklasse” over hele feltet !!

Starpeople kan også bestilles som den helt intime trio – Starpeople Trio.
Hér akkompagneres sangen kun af guitar og bas. Starpeople Trio er ideelt til lounge, cocktailparty eller reception, hvor ”stil” er i højsædet…

I selskab med Starpeople kan du høre numre fra alle de største, så som: Robbie Williams, Stevie Wonder, Tom Jones, Lionel Richie, U2, Wham, Earth, Wind & Fire, Thomas Helmig, Sting, Kool & The Gang, Tim Christensen + mange mange flere… for naturligvis ikke at glemme George Michael!!

Med Starpeople kan du være 100% sikker på en intens musikalsk oplevelse på højt niveau!

 

elmerdahl.dk / 19. december 2007 / Dinner Og Dans