Silverband

 

Vort alsidige repetoire omfatter:

Ca. 200 sange med vægten på rock, pop, rockn´roll, Shadows-sound, country og swingjazz fra 60-erne og 70-erne, men også nye danske sange med eks. Poul Krebs, Lars Lilholt, Shu-Bi-Dua, Olsen Brothers, Backseat Boys, samt lidt go’ gammel dansktop.

Vi spiller til familie- firma- kræmmermarkeds- og idrætsfester, samt bryllups- receptions- og fødselsdags-fester!

Kort sagt spiller vi til DET HELE!

Historie

1968-2005

I efteråret 2005 fik medlemmerne fra Navntoftkvartetten, der spillede over hele landet i 70-erne med stor succes, den brillante idé at starte band´et op igen efter en længere pause. Det betød kun et par enkelte ændringer i den musiske besætning, der dels blev udvidet med et ekstra medlem, så vi nu var en kvintet, dels udskiftet bassisten i band´et!

Så var der kun at få pudset repetoiret godt og grundigt af i øvelokalet, så var vi klar til at gå i luften, – for der gror jo ikke mos på rullende sten!

Navnet “SILVERBAND” havde jo i mellemtiden skabt sig selv uden vores indblanding, – nærmere forklaring er vel unødvendig…..?

Før the BIG reunion i efteråret 2005 har vi alle en fortid i andre fynske 60-er, 70-er- og 80-er-bands såsom Navntoft-kvartetten, Four Lads, Tabasco-Band m.fl., som nogle givetvis vil nikke genkendende til.

I dag spiller vi hver især også i andre orkestre, herunder Trio de Ville og Hammers Duo.

 

elmerdahl.dk / 19. december 2007 / Dinner Og Dans