Roulet

 

 Roulet er et Danseorkester, som har eksisteret i mere end 20 år, heraf de sidste 14 år som prof. Orkesteret har base i Viborg området og har gennem tiden underholdt et meget blandet publikum overalt i Danmark, hvor særdeles tilfredse kunder er vendt tilbage gang på gang og har reengageret orkesteret. Igennem årene har Roulet nedslidt:

 1.      10 orkesterbusser

2.      tonsvis af udstyr

3.      masser af uniformer

4.      adskillige spillesko

5.     en håndfuld håbefulde unge musikere

6….. samt nedsvælget uanede mængder af kaffe, sodavand, øl, fastfood og festmiddage.

 Desuden har Roulet huseret adskillige gange på div. Dansktoplister overalt i Danmark i forbindelse med udgivelse af deres første CD ”Som barn igen” Derudover har de bl.a. medvirket i ”Musikbutikken” med Keld Heick på DR1, ”Poplic Service” med Henrik Krogsgård, samt i adskillige lokal tv stationer. Roulet har gennem årene spillet med bl.a.: Dave Paich og Steve Lukather fra Toto, Lez fra Fats Domino Band, Jette Torp, Flemming Jensen, Jacob Haugård, Jan Glæsel, Finn Nørbygård, Monrad og Rislund, Peter Mygind, Amin Jensen, Gordon og Kennedy, Kim Larsen, Stig Rossen, Søs og Kirsten, Troels Trier og Rebecca Bruell, Michael Falch m. fl.

MR. SMOKING 

Danmarks Bedste Smokie Kopi

Roulet tager også ud med et svedigt Smokie show. Mr. Smoking er et band, der spiller nogle af Smokies største hits gennem tiden. Dette udøves af en flok erfarne musikere med hver over 20 år på bagen.- Lyt til verdens mindste forskel- du tror det er løgn.

Energi, spillelyst og charme præger en helt forrygende musikalsk oplevelse med Danmarks bedste Smokie kopi band.

Mr. Smoking – En sikker succes til:

Festivaller – Byfester – Koncerter – Firma-og Foreningsfester.

Kan bookes: 1 x 40min. Eller 2 x 30min.

 

elmerdahl.dk / 19. december 2007 / Dinner Og Dans