Reimer Bo Christensen – Talkshow

 

TALKSHOW

med Jeres øverste ledelse

 

 

 REIMER BO CHRISTENSEN

 

Journalist, forfatter, kommunikationskonsulent og foredragsholder

 

For tiden sender Reimer Bo et Talkshow på DR1 hver fredag aften. Et klassisk talkshow i forbindelse med tre gæster, feelgood stemning og et indhold med kant.

 

Før Reimer Bo begyndte på Talkshoet “Reimers” har han flere gange gæstet større virksomheder med et talkshow i forbindelse med

 

  • Årsmøder
  • Strategimøder
  • Kick-off
  • og andre mærkedage

 

Hvor den øverste ledelse har ønsket at optræde overfor medarbejderne og/eller ledergruppen med andet og mere end powerpoints og tørre facts.

 

I nogle tilfælde inviteres medarbejderne til at indlevere spørgsmål i ugen op til arrangementet. Sammen med arrangørerne udvælger Reimer Bo de mest interessante – og bygger et talkshow op omkring dem. Et talkshow med 2-4 medlemmer af den øverste ledelse som gæster, der svarer på spørgsmål, evaluerer året og trækker tråde ind i det kommende års mål og strategier.

Informativt på en nyskabende måde.

 

Talkshowet er nøje tilrettelagt med den øverste leelse, men tilstræbes at have samme kant og afslappede facon, som den kendes fra skærmen.

 

 

REIMER BO CHRISTENSEN – INFO-BOX:

 

Reimer Bo Christensen, f. 1950, har i en årrække været vært på diverse TV-programmer. “3 til tiden” – “Rigets Tilstand” – “Absolut Fredag” og samtaleserien “Reimer Bo møder…”

 

Han har endvidere været redaktionschef på TV-Avisen – og direktør på Dagbladet Politikens billedbureau Polfoto.

 

I december 2007 meddelte Reimer Bo, at han ønskede at forlade TV for at starte egen kommunikationsvirksomhed – og samtidig udvikle og producere en række udsendelser på DR – f.eks. talkshowet “Reimers”.

 

Bøger:

“Min bænk i Abisko” (1999)

“Samtaler på TV” (2001)

 

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans talkshow.

 

Læs også om Reimer Bo’s foredrag.

 

 

 

 

 

 

 

elmerdahl.dk / 27. november 2008 / Foredrag