Rasmus Bagger – Book et foredrag

HVORDAN KAN JEG GØRE DET HER BEDRE?

 

RASMUS BAGGER
Mentalcoach – og – træner samt underviser og foredragsholder

 

Foredraget henvender sig til ledere, sælgere og alle andre, der skal kunne præstere på et højere niveau!

 

Rasmus Bagger er en dynamisk speaker og underviser – han underholder, invol-verer og leger sine deltagere gennem en emotionel rutsjetur, der skaber varige resultater.

 

Mange sportsfolk og erhvervsledere er af den overbevisning, at blot man øver sig 100 % på ”teknikkerne” – opnår man de bedste resultater – men Rasmus Bagger underviser derimod i, at 80 % af enhver præstation kommer fra det rette mindset – og kun de sidste 20 % fra ”teknikken”.

 

Flere end 50.000 mennesker har oplevet hvordan, han gør en forskel og præsenterer værktøjer, der er praktiske og lige til at gå til – og direkte kan omsætte til handling og bedre resultater.

 

Du vil høre om ”taber-fælder”, stress, kropssprog, vilje, motivation, mentale redskaber, præstationspsykologi – og hvordan du bliver i stand til at yde på et højere niveau.

 

Én af Rasmus’s store styrker ligger i hans evne til at kommunikere til en stor gruppe mennesker på en måde, som man forstår – og med stor humor. Han leverer varen hver gang.

 

Rasmus Bagger holder også indlæg på engelsk.

 

Varighed:  1½ – 2 timer

 

 

RASMUS BAGGER – INFO-BOX

 

Det er vigtigt for Rasmus Bagger at kunne ”walk the talk” – derfor udford-rede han sig selv, satte sig et kræv-ende mål – og nåede det!

 

Rasmus Bagger har bl.a. vundet EM guld i Moderne Femkamp (skydning, fægtning, svømning, ridebane-springning og løb).

 

Rasmus Bagger begår sig dog sportsmæssigt nu på militarylandsholdet i jagten på succes i endnu en ny og anderledes udfordring. Han har bl.a. vundet 19 Danmarksmesterskaber i 4 forskellige discipliner og han coacher både elitesportsfolk inden for ridning, svømning, fægtning, redningssvømmere, helikopterpiloter og superliga-klubber – og i høj grad dagligt erhvervsledere og sælgere til at opnå de allerbedste resultater.

 

Rasmus er endvidere kendt på den internationale scene for sine motiverende performance seminarer om lederskab, salgspsykologi, mentaltræning og teambuilding.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 6. december 2015 / Foredrag