Povl Carstensen

 

KUNSTEN AT VÆRE LYKKELIG

 

 

 

 POVL CARSTENSEN

 

Stand-upper, skuespiller, instruktør, forfatter og foredragsholder

 

Du kan godt være forberedt på lidt af hvert! Povl Carstensen er ikke sådan at sætte i bås – og det er hans foredrag bestemt heller ikke.

 

Det tager udgangspunkt i stand-up, men er noget helt for sig selv.

 

Én ting vil vi dog garantere: Det er morsomt. Faktisk stærkt underholdende og samtidig tankevækkende. For hvem vil ikke gerne være lykkelig? Her får du chancen.

 

Povl Carstensen giver dig simpelthen en matematisk formel på, hvordan man bliver lykkelig.

 

Desuden er foredraget garneret med Povls humoristiske betragtninger om tilværelsen, som bl.a. gav ham følgende ord med i Berlingske Tidende: “Dybt begavet komik og timing”.

 

Foredraget, der kan tilpasses den enkelte arrangør og arrangementets art, er lige velegnet, om det bestilles i firma- eller privat regi.

 

 

Varighed: 30 – 60 min.

 

NB: Povl optræder desuden også gerne på engelsk.

 

 

 

POVL CARSTENSEN – INFO-BOX:

 

Povl Carstensen har levet af at optræde siden sin gymnasietid. Først som kontrabassist og siden som stand-upper (1991), skuespiller og forfatter.

 

Landskendt blev han som halvdelen af komikerduoen JOHN OG AAGE, som senest bl.a. lavede deres egen TV-udgave af H.C. Andersens eventyr “Toppen og bolden”.

 

Hans forfatterskab omfatter – foruden en lang række artikler og TV manuskripter – bl.a. også bøgerne: “Etværelses med spisetoilet”, “Hvad enhver mand bør vide om kvinder” og “Hvordan man overlever sin kones graviditet” – Flere skrevet sammen med Thomas Wivel.

 

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

elmerdahl.dk / 4. januar 2015 / Foredrag