Nynne Bjerre Christensen

Nynne Bjerre Christensen -moderator, ordstyrer, konferencier, elmerdahl.dk

Moderator, ordstyrer, konferencier og vært – Nynne Bjerre Christensen

Nynne Bjerre Christensen er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, med en MA i European Studies fra King’s College London i 2003. Hun har arbejdet som freelancer i en årrække for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende, sideløbende med reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet. Hun har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. Hun er medlem af Kvindelige Eventyreres Klub i Nyhavn.

I 12 år – fra 2005 til 2017 – har Nynne været vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230. Det har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på dansk og engelsk.

Du vil møde: En stærk generalist, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Godt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. En god rådgiver i alle faser af konferencen.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Udvalgte arrangementer, hvor Nynne Bjerre Christensen har været moderator for fornylig:

  • Børne- og Socialministeriet – foråret 2018
  • KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017
  • Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017
  • Realdania, Ejerboligforum, januar 2017
  • Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016
  • KL JobCamp, november 2016
  • Lægedage, Bella Center, november 2016

Vi er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment følger med, helt fremme, om hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

elmerdahl.dk / 4. februar 2020 / Ikke kategoriseret