Nicolaj Statager

VINDERKULTUR?

Hvordan får vi den?

 

NICOLAJ STATAGER

Nicolaj Statager har specialiseret sig inden for sparring, coaching og mentaltræning af erhvervsledere og professionelle sportsfolk.

Med sine erfaringer – fra såvel sin tid som leder i Forsvaret og de seneste opgaver for en række top-håndbold-hold, bl.a. Bjerringbro / Silkeborg og det australske landshold, fortæller Nicolaj Statager om de forudsætninger, der skal være til stede – for at et team skal opnå succes som hold.

Teamudvikling starter med det enkelte teammedlems tillid til sig selv, sin rolle i teamet og egne evner – det gælder både i erhvervslivet og sportens verden. Et optimalt teamudviklingsforløb indeholder derfor også et  individuelt modul, hvor det enkelte teammedlem arbejder med selvindsigt og personlige målsætninger.

Undervejs i foredraget involverer Nicolaj deltagerne, så alle får lov at udføre en række praktiske småøvelser, der er med til at bevise og understrege de væsentlige pointer.

Nicolaj Statager er en meget levende og energisk fortæller, som smitter tilhørerne med sin begejstring, så de får lyst til straks at kaste sig over de nye målsætninger.

Varighed:

Foredrag: 1-1½ time
Workshop: En ½ dag eller efter aftale

 

NICOLAJ STATAGER  INFO-BOKS:

Nicolaj Statager er uddannet HD(A), inertnationalt certificeret coach, mentaltræner og med diverse NLP uddannelser.

Certificeret i Extended DISC adfærds og omtankeanalyser og certificeret i 360 graders lederfeedback-analyse.

De første ledereerfaringer stammer fra hans tid i Forsvaret. Siden har han arbejdet med ledelse og præstationsoptimering – senest som salgschef hos Experian A/S.

Han er i dag sparringspartner for mange erhvervsledere og professionelle sportsfolk.

Nicolaj er ekstern lektor på Århus Universitet / Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning på Diplo, i ledelse og HD-O.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

 

 

 

elmerdahl.dk / 21. januar 2010 / Foredrag