Morten Løkkegaard

KOMMUNIKATION – KNALD ELLER FALD

Morten Løkkegaard 

MORTEN LØKKEGAARD
Journalist, forfatter, foredragsholder, konferencier og ordstyrer

God kommunikation er forskellen på succes og fiasko.

Evnen til at kommunikere er fuldstændig afgørende for, hvordan omverdenen opfatter dig, sin virksomhed eller organisation.

Det er – groft sagt – ikke sagens kerne, men din måde at præsentere den på, der er knald eller fald for dig.

Derfor er der god grund til at tage med han på en underholdende og inspirerende rejse ind i kommunikationens kringelkroge – og lære, hvad der dur og ikke dur.

Løkkegaard har nemlig taget sin egen medicin, bruger sig selv og sin store erfaring, og blander vægtig information og illustrative fakta med fremragende eksempler og masser af sjove anekdoter fra 20 år i medieverdenen.

Teknik: En projektor og et par højtalere, der kan tilsluttes medbragt PC + en flipover el. tavle + trådløs mikrofon

Varighed: 1½ time

Konferencier og ordstyrer: Hqn er en fremragende konferencier og ordstyrer på både dansk og engelsk til stort ses alle arrangementstyper.

MORTEN LØKKEGAARD – INFO-BOX:

Morten Løkkegaard har mange års erfaring som journalist, både i den skrevne og især den elektroniske presse.

Som journalist har han arbejdet tre år på Morgenavisen Jyllands-Posten (Erhverv & Økonomi samt Christiansborg-redaktionen), før han i 1990 kom til TV-Avisen.

Først var Morten Løkkegaard på Christiansborg, hvor han var afsat to år alene til Tamil-sagen og siden var han medforfatter til bogen “Magtens Mænd”. Dernæst var han reporter på holder, der i 1993-94 etablerede “Nyhedstimen” og fra 1996 var Morten Løkkegaard ankermand på TV-Avisens 21-udsendelse.

Fra 1997 og otte år frem var Morten Løkkegaard tillige både vært og redaktør af Søndags-magasinet, som han selv var med til at udvikle det meget succesringe og respekterede koncept for.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 9. maj 2008 / Foredrag