Morten Ankerdal

EN GOD VINDER ER OGSÅ EN HOLDSPILLER

 Morten Ankerdal

MORTEN ANKERDAL

Studievært på TV 2 Sporten

Morten Ankerdal – Din virksomhed er en succes, men hvordan bliver du en succes? Dine kolleger er ambitiøse, dygtige og måske kendte. Du er underlagt nogle overordnede værdier fra din virksomhed, men du har også dine egne værdier.

Kort sagt; Hvordan bliver du en VINDER blandt VINDERE?

Gennem en personlig beretning om livet på landets førende tv station giver Morten Ankerdal sit bud på, i dette foredrag, hvordan man på en og samme tid kan være frontfigur og holdspiller.

Alle har brug for hjælp.

Udvikling sker kun gennem samarbejde, men en virksomhed – særligt en tv station – har brug for “ansigter” til at tegne butikken. Hvordan bliver du en profil uden at støde dine kolleger fra dig? Hvordan reagerer omgivelserne på, at du er stjernen på holdet, og hvordan agerer du selv?

Via sjove fraklip og forskellige indslag tager Morten Ankerdal Jer gennem en lille rejse i en tv-journalists verden, hvor verdensstjerner som Tiger Woods og David Beckham også dukker op.

Det handler om udvikling, ambitioner og omstillingsparathed, men også om tålmodighed og ydmyghed.

 

Teknik: En trådløs mikrofon, en projektor med højtalere. Medbringer egen computer.

Varighed: Ca. 1½ time inkl. en kort pause

 

MORTEN ANKERDAL – INFO-BOX:

Morten Ankerdal (f. 1973) er en kendt og afholdt vært på TV2 Sporten, og derudover ansigtet, der tegner næsten alle TV2 Sportens store events. Dvs. OL, EM og VM i fodbold, EM og VM i håndbold og meget mere.

Morten er selvlært, men har gennem sine 12 år på TV 2 stiftet bekendtskab med alle dele af tv-journalistikken, Nyheder, dokumentar, kommentator samt værtsrollen bl.a. på “Stjernetræf”.

Han har oplevet sportsverdenen på nærmeste hold ved VM i fodbold, OL både sommer og vinter, Wimbledon, All England og meget, meget mere.

I april og maj måned 2010 var Morten Ankerdal vært på “Go’ Morgen Danmark”, som vikar for Morten Resen, som var på barselsorlov. Men han er vendt tilbage til sporten her under VM i fodbold i Sydafrika.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 23. juni 2016 / Foredrag