Mogens Jensen

 

LIVET ER IKKE EN SPORT FOR TILSKUERE 

ALLE HAR DERES EGET MOUNT EVEREST,

ALLE KAN BESTIGE DET !

MOGENS JENSEN

Eventyrer og astmatiker samt tidligere Ironmann landsholds-triathlet. P.t. Danmarks eneste professionelle bjergbestiger

Nedpakket i rygsækken sammen med soveposen skal være:

Stålsat målsætning

Fokusering

Omstillingsevne

Mod

Tro

Vilje / offervilje

Vedholdenhed

Mogens Jensen fortæller både om turen ned til Everest og om selve ekspeditionen – men du får også opskriften på at gå efter toppen fra en af Danmarks allersejeste mænd, som tror på at livet ikke er en sport for tilskuere, men at man for at opnå det utrolige skal være beredt på at præstere det umulige.

Varighed: 2 timer inkl. pause

Teknik: Whitebord eller flipover samt projektor til PC?er

 

Mogens Jensen er netop gået igang med at bestige Mount Everest endnu engang. Læs hans hjemsendte rejsebreve fra ekspeditionen her

 

MOGENS JENSEN – INFO-BOX:

Mogens Jensen elsker at nå ud til yderpunkterne af sin formåen.

Den 28. november 2004 cyklede og løb han fra Viborg mod Tibet og Everest basecamp – en smuttur på 11.500 km, som han tilbagelagde på 100 dage.

Derefter deltog han i en ekspedition mod toppen af verdens højeste bjerg – Mount Everest. Målet var at nå toppen uden brug af kunstig ilt, som den første astmatiker i verden og den første dansker.

Onsdag d 12. april 2009 rejste Mogens Jensen atter til Himalaya. I slutningen af maj vil han forsøge at bringe FNs menneskerettigheder og det blå FN-flag til tiopen af verdens højeste bjerg.

Hør den vildt dramatiske og fascinerende historie.

 

REFERENCER:

Nu tør vi sætte overlæggeren højt i skattecenter Middelfart

Skrevet af Helle Middelhede Lykke, Skattecenter Middelfart – 2008:

Vi havde inviteret bjergbestigeren Mogens Jensen til at holde et foredrag for os maj 2008. Vi havde som arbejdsplads været gennem to et halvt år med fusioner, ændrede arbejdsmetoder, flere interne flytninger og en masse nye kollegaer og lige nogle besparelser oven i hatten.

Vi ville bruge Mogens til at trude sætte os mål – få os til at se hvor stor indflydelse vi har på vores eget syn på vores job og kollegaer. Samtidig kunne vi høre om alt det spændende Mogens havde nået i sit liv.

Vi var spændte – og vi blev ikke skuffet.

Vi blev mødt af et energibundt og en livsglæde fra starten. Mogens er levende og nærværende.

Når man møder Mogens i hans foredrag bliver man også tvunget til at tænke over sit liv. Tænke over om vi nu ikke også kan sætte vores overlægger lidt højere, og prøve at stræbe efter det. Det er måske ikke nødvendigt at sætte overlæggeren på Mount Everest, men det hjælper at lede efter min Mount Everest. Det giver glæde at sætte mål og delmål. Vi kan sætte flere overlæggere både i privatlivet, jobmæssigt og socialt. Det er faktisk meget nærværende at finde og sætte overlæggeren. Det kan sagtens lykkedes. Prøv det.

Foredraget er meget afvekslende mellem koncentration,grin, øvelser og fascination af hvilke mål et menneske kan sætte sig og nå.

Nu skader det jo heller ikke øjnene at se på Mogens J

Vi kan varmt anbefale Mogens – tak for et spændende foredrag.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mogens Jensen er en utrolig fortæller, der evner at binde os alle til den fantastiske historie om målet, der på forhånd næsten var umuligt, men som endte med at blive den ultimative succes. Han krydrer fortællingen med stor faglig indsigt, der gør hele oplevelsen ekstra troværdig. Mogens Jensen formår at få tilhørerne til at trække på smilebåndet, men også få et sug i maven når man ser de billeder, der flot holder historiens røde tråd.

Endelig bliver der heftet paralleller fra historien til en virkelighed der hersker i et dagligt arbejdsliv – en refleksion der ikke blot gør, at man sidder med fornemmelsen af, at man har hørt en velfortalt god historie, men også at man får noget med hjem, der kan bruges i ens dagligdag på jobbet.

Oda Jensen,
Underdirektør, Den Jyske Sparekasse

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

“Too cool for words”

Man fanges både af den gode historie og den passion hvormed den præsenteres.

Samtidig er Mogens dygtig til at drage relevante parelleller til andre situationer og verdener.

Man bliver på én gang både begejstret og ydmyg.

Keld Fensten Madsen,
Grundfos

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

elmerdahl.dk / 20. september 2005 / Foredrag