Michael Brautsch – Book et Foredrag

Michael Brautsch - Book et foredrag  - E-ntertainment.dk

MICHAEL BRAUTSCH – Book et foredrag med Sognepræsten og foredragsholderen

“ARBEJDSGLÆDE OG FORANDRING”

Michael Brautsch – Book et foredrag. Hvornår har du sidst givet dit arbejdsmiljø et servicetjek – og spurgt dig selv om jobbet giver mening, om det er godt nok og hvilken rolle du selv spiller for arbejdsmiljøet?

Det får du rig lejlighed til, når Michael Brautsch stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet.

“Vi finder os ikke i så meget i vores ægteskaber, eller i mange af livets andre forhold, her stopper vi op, og giver livet et tjek, og spørger os selv, om vi er glade, om det giver mening – men i arbejdslivet er der mange, som lader det sande til. Aldrig har så mange lidt af stress, lidt under en udbredt mobbekultur osv. Men det kan vi gøre noget ved. Vi skal turde spørge os selv, om det er godt nok, om arbejdet giver mening, om vi er glade, og hvad vi selv kan gøre ved det. Vi skal stoppe op og minde os selv om, hvorfor vi i sin tid søgte det job og genfinde begejstringen for arbejdet.”

Michael Brautsch på besøg som foredragsholder.

Når Michael Brautsch kommer på besøg som foredragsholder, handler det om alt det i arbejdsmiljøet, som ikke kan måles og vejes. Det er ikke præsten, der kommer på besøg, men mere filosoffen, som stiller skarpt på de ting, vi selv har indflydelse på i vores arbejdsliv.

“Vi bruger vores liv på at arbejde – otte timer i 40 til 50 år – Det er ikke noget, der skal overstås. Derfor skal vi være kræsen og selv tage et ansvar for de områder, vi har indflydelse på. Være bevidste om, hvorfor vi går på arbejde og hvilken rolle vi selv spiller i det gode arbejdsmiljø. Hvornår har jeg sidst gjort mine kollegaer gode, været behjælpelig og holdt døren for en anden. Ikke for at få noget igen, men bare fordi jeg kunne bidrage med noget positivt. For du skal nok få alt det gode igen – det er jeg overbevidst om; kabalen skal nok gå op i den sidste ende. Et godt arbejdsliv kræver bevidsthed, og det kræver, at vi får skabt nogle rutiner og eftersyn, hvor vi får tjekket vores arbejdsliv og får mærket efter, om det stadig giver mening – og hvis ikke, hvad vi så kan gøre ved det?”

“SERVICETJEK PÅ TILVÆRELSEN”

Et muntert og oplysende foredrag

Nogle gange er det sundt at stoppe op og lave et tjek på sin tilværelse.

Det kan være på fødselsdage eller nytårs-aften, når det gode rammer os – eller når ulykkerne vælter ned.

  • Hvad er meningen med det hele?
  • Var det så det jeg ville?
  • Hvordan forvalter jeg min tid?
  • Er jeg tilstede i NUET? – eller tror jeg, at livet først bliver rigtig godt – lige om lidt?
  • Hvordan forvalter jeg henholdsvis medgang og modgang?
  • Er der nogle ting, jeg skal have op til revision – inden det bliver tid at flytte på plejehjem?

Kort sagt – Hvad er vigtigt?

Måske er det en rigtig god idé at kigge på det fundament, man har bygget sin tilværelse på – altså hvilke værdier man har i sit liv?

ANDRE FOREDRAG:
“Nuets Kraft”
“Modstand mod forandring”
“En lille snak om de store ting enhver bør overveje gennem livet inden plejehjemmet venter”
“Kunsten at elske sin næste”
“Søren Kierkegaard i guldalderens Danmark”

Michael Brautsch – Book et foredrag er en både underholdende og formidabel formidler. Han har ordet i sin magt – og så har han tænkt grundigt over tilværelsen.

Varighed: 1-1½ time efter aftale

Teknik: Tavle eller stor flip-over + headset-mikrofon

INFO-BOX

Michael Brautsch f. 1963, er oprindelig udlært i en sydfynsk sparekasse.
Efter endt læretid blev det til et par år i Frankrig, hvor han arbejdede med turisme.
Han har endvidere været daghøjskoleleder, ungdomsskolelærer og arbejdet som projektleder indenfor konfliktløsning og integration.
Det er også blevet til et par år i restaurationsbranchen og nogen tid på filosofistudiet på Syddansk Universitet.
I 1991 stod det klart for Michael Brautsch, at han skulle være præst – og efter endt uddannelse fra Københavns Universitet og Pastoralseminariet i 2002 var han i 7 år sognepræst i Darum og Bramming før turen i 2009 gik til Gjesing sogn som sognepræst, hvor han endvidere var sygehuspræst på psykiatrisk hospital i Esbjerg. I dag er Michael Brautsch sognepræst på Frederiksberg samt feltpræst. Han er bl.a. kendt fra TV2’s “Gift ved første blik”

Kontakt os  – Michael Brautsch – Book et foredrag  – eller meget gerne for yderligere oplysninger.

elmerdahl.dk / 7. oktober 2019 / Foredrag