Mads Steffensen

Mads Steffensen - Mads og Monopolet - Ordstyrer, vært - Book hos Elmerdahl.dk

Mads Steffensen 

Mads Steffensen er uddannet journalist, radio og TV-vært, kendt fra  – først P3 og nu P4-radioprogrammet “Mads & Monopolet” samt “Kender du typen”, “Her er dit liv” ,”Kongerigets Klogeste” og “Alle Mod 1” på DR1-TV.

Mads Steffensen er en fremragende ordstyrer, konferencier og interviewer, der let elegant kommer ind under huden på gæsterne. Han bruger ofte dilemma-stilen og den er særdeles velfungerende i moderatorrollen. Det betyder at han går ret tæt på bl.a. paneldeltagere og emner, uden at det bliver ubehageligt.

Mads & Monopolet har gjort Mads Steffensen til en af Danmarks mest populære radioværter gennem tiderne. Uge efter uge kan programmet mønstre over 1 million lyttere og er ubetinget det mest hørte radioprogram nogensinde.

Han modtog i 2006 Radioprisen og i 2009 Ekstra Bladets pris Den Gyldne Mikrofon for Mads & Monopolet samt i 2011 modtog han Zulu Award for Mads & Monopolet.

Kontakt os for en snak om hvordan det passer til netop Jeres arrangement.

……………………………….

Biografi

Mads Steffensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i ’97.

Tidligere ansat på Berlingske Tidende, Metronome Productions og DR-P3.

Tidligere vært i Aftenshowet på DR1.

Vært i Mads & Monopolet, P3 siden september 2003 og P4 siden 2016.

Tidligere vært for P3-programmerne Strax og Go’ Morgen P3.

Nuværende vært i ”Her er dit liv”, Kongerigets Klogeste” og ”Kender du typen”.
Han vandt i marts 2006 den samlede radiobranches pris, Radioprisen, for værtsrollen i Mads & Monopolet. Forfatter til børne-action-bogen ‘Drengene Fra Bataljon 6-46’, udkom oktober 2006.
Født 1970, gift og far til tre sønner.

Hold: Liverpool

…………………………………

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.