Louise Wolff

Louise Wolff - Kan bookes til opgaver som vært, konferencier, ordstyrer og moderator - hos Elmerdahl.dk

Louise Wolff, der er et velkendt ansigt som tv-vært, er tilbage på TV 2 i “Go’ Morgen Danmark” efter at have været på kulturmagasinet Gejst på DR1.

Louise Wolff har været glad for det år, hun har været vært på Gejst. Hun slog dog til da hun fik muligheden for at komme tilbage til “Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Hun kan engageres til alle slags værts-opgaver, da hun har arbejdet meget bredt i sine mange opgaver gennem årene, både inden og uden for TV. Hun kan desuden engagere som konferencier, ordstyrer og moderator, som hun også magter til perfektion.

Den erfarne tv-vært, som selv er en ‘ivrig bruger af kultur’, var for at vise nye vinkler på kulturlivet, men morgenfjernsynet trak i hende.

Louise Wolff blev student fra Bornholms Amtsgymnasium i 1996 og har studeret medievidenskab ved Aarhus Universitet. Hun blev aldrig færdig, fordi hun kom i praktik på DR’s P3, hvor hun var med til at starte programmet De Professionelle i 2001.

Så blev Louise Wolff ansat på P3, hvor hun lavede Strax, Boogie Radio og Stram Op. Samtidig læste samtidig diplomuddannelse i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. I to sæsoner, fra 2004-2005, var hun vært på ungdomsprogrammet Rundfunk på TV 2. I maj 2006 kom hun tilbage til DR som vært på Go’ Morgen P3, og fra 2007-2015 var hun studievært på Aftenshowet. Fra 2008-2012 var hun også vært på programmet Sporløs.

Louise er både skarp og kompromisløs, og hun er en rutineret vært, der mestrer mange forskellige genrer.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 12. november 2019 / Konferencier, Moderator, Nyhed, Ordstyrer