Løven, Kim og Hulken, mæ Ricko

Løven, Kim og Hulken, mæ Ricko - musik til festen - Elmerdahl.dk

Løven, Kim og Hulken, mæ Ricko.

På Fyn er der såmænd ingen grund til at præsentere Løven, Kim og Hulken, mæ Ricko i detaljer.

Trioen består jo af:

  • Jørgen Løve, sanger, guitarist og selskabeligt rovdyr
  • Kim Christensen, kamelpester/ kapelmester, trommeslager og storcharmør med særlig appel til de ældre kvindelige årgange.
  • Per Halken (i kunstnerisk sammenhæng kun kendt som Hulken), gruppens guitar- mandolin, ukulele-mundharpe-, fløjte- eller sækkepibespillende alt-mulig-mand.
  • Ricko Hougaard, spiller bas, guitar og synger. Han sørger for at de musikalske arrangementer hænger sammen. Desuden er han teknikfreak, og står for lyden.

Gruppen har, gennem 11 år, snart spillet overalt. Fra den mindste bodega til de større scener. Det vil mange fynboer vide. Men nu findes der jo også en slags mennesker uden for den dejlige ø i Danmarks centrum. Til dem en smule bonusoplysning:

Disse rablende gale musikanter med forkærlighed for skotsk-irske sange, shanties, amerikanske hillbilly-numre, lumre vitser og frimodig dansk visekunst kombinerer på sjælden vis en jordnær, spontan og folkelig tilgang til deres publikum med fine, velklingende og præcise arrangementer. Alle elsker de at synge – somme tider gør de det samtidig.

Ricko Hougaard, gruppens ”støttepædagog”, er efterhånden blevet en fast del af gruppen, som nu har spillet sammen i 11 år. Ricko trækker gennemsnitsalderen væsentligt ned, og bliver ofte kaldt ”Lillebror”. Under bandets koncerter på Grand Canaria har Ricko desuden formået at gøre trommeslager Kim rangen stridig i lokalkonkurrence om øens hvideste ben. En ganske dristig udfordring, for Kims skinnende understel lader sig kun betragte via solbriller.

Kim`s og Ricko`s fornemste opgave i selskab med Løven,og Hulken består i at bevare begge ben på jorden og holde musikken kørende, når Løven eller Hulken spontant afbryder showet med upassende kommentarer. Det sker ganske tit.

Løven, Kim og Hulken kombineret med Ricko udgør en omrejsende garanti for sprudlende musikalsk livsglæde, fællessang, dans og bægerklang.

I øvrigt har gruppen i 2017 endelig taget sig sammen, og sammen med deres musikalske legekammerat Kåre Linnebjerg, udgivet en live CD. CD`n er indspillet i Hulkens kælder og Ricko har stået for lydmiks samt optagelse.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

elmerdahl.dk / 12. februar 2018 / Ikke kategoriseret