Liselotte Lyngsø – Book et foredrag


FRA FORUNDRING TIL FORANDRING
Det gælder om at få
det BEDSTE ud af medarbejderne

 

LISELOTTE LYNGSØ

Partner i firmaet Future Navigator,
ekspert indenfor innovation og fremtidsforskning

 

Liselotte Lyngsø rådgiver en lang række store nationale og internationale virksomheder, heriblandt IKEA, NOVO, BBC og DR om fremtid, livsstile, produktudvikling og fornyelse. Hun har desuden forfattet en lang række artikler og bøger om bl.a. story-telling, fremtidens arbejdende familier, jagten på originalitet og meningsfuld teknologi.

I sit indlæg “Fra forundring til forandring” går hun tæt på de udfordringer arbejdsgiverne står overfor nu og i fremtiden.

Hvad sker der, når arbejdsliv og fritid smelter sammen?

Hvordan får man mere handling end viden i et vidensamfund?

Hvad notiverer morgendagens medarbejdere?

Hvad er de væsentligste tendenser på arbejdsmarkedet på kort og længere sigt?

Liselotte Lyngsø er formentlig en af de mest inspirerende og enthusiastiske personer du har mødt. Samtidig er hun altid velforberedt og tilpasser sit foredrag til lige nøjagtig Jer.
Undervejs i foredraget kan det godt være, du føler dig “rundtosset”, for Liselotte vil vise dig nogle muligheder, du ikek havde drømt om – og du skal vide, at hun aldrig vil efterlade dig i det “ukendte” – boldene i luften bliver samlet og du får anvist en farbar vej, hvis du ærligt og redeligt ønsker en bedre fremtid.

Liselotte holder også foredrag om – fremtidens børnefamilier, medier, turisme og innovation – ligesom hun er konferencieren, der styrer og samler op på dagens forsellige indlæg.

Læs her om Liselotte Lyngsøs foredrag: “Det handler om hverdagen!”

 

LISELOTTE LYNGSØ – INFO-BOX:

Liselotte Lyngsø har tidligere arbejdet som forskningschef på Instituttet for Fremtidsforskning fra 1996-2003 efterfulgt af en position som Adm. direktør for Farenheit 212, som er et idéudviklingsforma ejet af Reklamebureauet Saatchi.

Liselotte er i dag partner i formaet Future Navigator, som rådgiver omkring fremtidsbaseret idéudvikling og innovation.

Siden 2002 har hun endvidere været medredaktør på Foresight, i bestyrelsen af BRØSTE A/S og Bolius A/S, i Vallekilderådet, der beskæftiger sig med globalisering og er en af grundlæggerne af The Global Future Forum.

Liselotte er M.phil. i økonomii, politik og samfund fra St. Antony’s College, Oxford Universitet.

Hendes arbejdssprog er engelsk, fransk og skandinavisk.

Referencer oplyses gerne.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 19. oktober 2016 / Foredrag