Lene Gammelgaard – Forandringsledelse


FORANDRINGSLEDELSE

 

LENE GAMMELGAARD
Indehaver af Gammelgaard Consult, foredragsholder, coach, jurist, journalist, psykoterapeut, forfatter og bjergbestiger

Adskillige organisatoriske forandringsprocesser strander på, at topledelsen taler om behovet for udvikling og innovation, men fundamentalt, uden at være klar over det, bliver bange for det laos og den usikkerhed, der er konsekvens af at skulle noget nyt.

Et menneske – og dermed en leder – kan ikke lede og motivere andre længere eller til større resultater, end vedkommende selv er i stand til at forestille sig og virkelig tro på.

I udfordrende perioder er det helt afgørende, at lederen bliver selvmotiverende for ikke at lade sig trække ned af, at det er svært at se positive resultater.

Det, der skiller vinderne fra taberne, er selvansvaret for at skabe denne mentale mulighed.

Den indstilling kan læres gennem træning.

Når Lene Gammelgaard taler om at nå et tilsyneladende uopnåeligt mål, ved hun hvad hun taler om – både i teorien og i praksis. Med sin solide teoretiske ballast – kombineret med egne præstationer – er Lene Gammelgaard blandt de ypperste indenfor personale- og organisationsudvikling. Hun besidder samtidig evnen til at begejstre sine tilhørere på en sådan måde, at alle får lyst til omgående at skabe nye versioner og sætte sig nye mål.

Lene Gammelgaard målretter sine foredrag efter målgruppens behov.

Varighed: 1 time

Teknik: Efter aftale

 

Læs også om Lene Gammelgaards andet foredrag: Forandringsvillighed

 

LENE GAMMELGAARD – INFO-BOX:

Lene Gammelgaard har arbejdet som virksomhedskonsulent og managementudvikler i 15 lande og hun har holdt flere end 800 foredrag.

Lene Gammelgaard Consult, tæller i dag en række af de største internationale, tyske og danske firmaer blandt sine kunder. Her rådgiver og coacher Lene bl.a. i udvikling af menneskers potentiale og i udvikling af virksomheders strategier og visioner.

I 1996 var hun første nordiske kvinde på Mount Everest – og siden har hun planlagt og gennemført diverse bjergbestigningsekspeditioner for en række af sine samarbejdspartnere.

Lene har endvidere udgivet en række bøger om vjergbestigning, som tilsammen har solgt over 500.000 eksemplarer.

Senest har Lene Gammelgaard i 2006 adopteret et barn fra Nepal.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

 

elmerdahl.dk / 1. september 2010 / Foredrag