Lallas

LALLAS består af 4 musikere og en sangerinde.

De har i en årrække spillet rundt i Danmark på stort set alle kendte reatauranter og andre dansesteder.

Kendetegnende for gruppen er, at de altid har de nyeste hit-liste melodier på programmet, og med de fem forskellige sangstemmer og den brede instrumentering er de i stand til at gengive disse, så det kan være svært at skelne imellem originalversionen og LALLAS’s udgave.

Ikke mindst det sidste år har bragt Lallas helt i front blandt orkestrene i Danmark, og de hører til de absolut mest efterspurgte orkestre i Danmark. Ud over de nyeste hits er repertoiret sammensat af de altid populære rock’n roll melodier.

Men ikke kun det musiske er det nødvendigt at have i orden. For at kunne begå sig nu til dags skal publikum også bydes noget at se på – også her er materialet helt i top. Lyd- og lysanlæg er dimensioneret således, at det kan indstilles til at passe til alt, lige fra de mindste lokaler til de største haller.

 

MAN KAN OGSÅ VÆLGE ET ET SÆT MED ABBASHOW

Til alle de bedste hits af ABBA har sangerinderne de sprudlende kostumer på fra den markante periode

ELLER ET SHOW MED 50’TIES TO THE MILLENIUM

Showet “50´s to the Millenium” tar dig med på en tur i artisteriets ædle historie og lader fantasien glæde sig over nogle af populærmusikkens milepæle. Her bydes der på underholdning med højt tempo, humor og glamour. Det her er noget for enhver!

 

BH@ELMERDAHL.DK

WWW.ELMERDAHL.DK

 

elmerdahl.dk / 22. december 2009 / Dinner Og Dans