Klaus & Servants

 

Showorkestret

…..er et af landets ældste orkestre. Denne erfaring bruger gruppen til at levere musik og underholdning i en bred vifte af genrer. De 4 Servants leverer festlig og underholdende diner musik – og når det er tid til, at der skal danses, slutter Klaus sig til.

I løbet af en GALLA AFTEN med alle gruppens nye og gamle hits indflettes en perlerække af sange fra de sidste 40 års popscene i både ind- og udland.

Festlige indslag, sjove kostumer og spontane gags gør, at stemningen hele tiden er høj. Hvem husker ikke “Bank tre gange”, “Herstedvester”, “En sommerdag på Øresund”, “Den bedste pige” etc.

Herudover spiller gruppen 60’er musik, Country & Western og nyere internationalt repertoire på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.

Langt de fleste opfordringer, der finder vej op til scenen, bliver taget op – og netop det, at publikum også bliver “hørt”, er nok en af de væsentligste grunde til,

at gruppen ofte reengageres.

 

Det har altid været vanskeligt at opnå succes hos et blandet publikum, men her er tiden virkelig med Klaus & Servants: Alle 60’ernes og 70’ernes hits, både gruppens egne og kollegernes, er in hos ungdommen – og da de voksne unge stadig elsker dem, må opgaven siges at være løst, når alle gæsterne på dansegulvet med hænderne oppe over hovedet klapper taktfast og synger højlydt med.

 

Det, der gør Klaus & Servants til noget særligt, er velarrangeret og grundigt indstuderet flerstemmig sang.

 

TEMAFESTER

Da det er blevet meget populært at arrangere temafester, har orkestret valgt at lægge eftertryk på alsidigheden. Repertoiret er derfor udvidet med et større udvalg af 60’er, Latin og Country & Western numre, således at orkestret kan opfylde stort set ethvert ønske en festarrangør måtte have vedrørende en temafest.

Så hvad enten opgaven er:

Galla Aften med alle de gamle og nye hits – Mexicansk/Caribisk Aften
med STOR sombrero – Amerikansk Aften
med Country & Western bal – jiiihh ahh – 60’er Aften
med Rock’n Roll fra de store bilers tid

…så passer Klaus & Servants

 

elmerdahl.dk / 18. december 2007 / Dinner Og Dans