Jesper Steinmetz

 

25 MINUTTER PÅ SKÆRMEN
– 8 TIMER BAG.

EN ARBEJDSDAG PÅ TV2

 

JESPER STEINMETZ
Journalist, studievært, konferencier og foredragsholder

Hvem har ikke lyst til at høre, hvordan arbejdsdagen ser ud for en af de kendte nyhedsværter?

Meget af tiden i løbet af en dag går med ting, man aldrig ser på skærmen.

For eksempel skal der ringes til en masse personer, som enten ikke kan – eller vil – lade sig interviewe. Men det ved man jo ikke, før man har talt med dem.

De sidste minutter inden udsendelsen er meget heltiske. Der skal laves prøver på hele starten og på alle komplicerede tekniske forløb – f.eks. store præsentationer på storskærmen.

Så som regel er der fuld fart på med prøver indtil ca. 30 sekunder, før udsendelsen begynder.

Jesper Steinmetz formår at få det hele til at se så let ud på skærmen – og den samme professionelle evne besidder han, når han bliver engageret som konferencier/ordstyrer ved større arrangementer og konferencer for virksomheder og organisationer – der ønsker en journalistisk styring af programmet.

Som foredragsholder er Jesper Steinmetz levende og underholdende – altid med et var,t glimt i øjet – som vi har set på tv tit.

AV-udstyr: En dvd afspiller
Varighed: 1 – 1½ time efter aftale

 

JESPER STEINMETZ – INFO-BOX:

Jesper Steinmetz, født 1967, har været journalist siden 1995. Først politisk reporter på Jyllands Posten, derefter på TV-Avisens Christiansborg-redaktion og siden 2001 ansat på TV2 Nyhederne.

Han er en af Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelserne kl. 19.00 og 22.00, hvor han har stor erfaring i skarpe interviews og levende debatter.

Derudover har han været vært på TV2 Nyhedernes nytårskavalkade, kongelige transmissioner og andre live-begivenheder, senest ved det amerikanske præsidentvalg.

I april 2010 bliver Jesper Steinmetz TV2’s nye USA-korrespondant med base i Washington D.C.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

elmerdahl.dk / 16. april 2009 / Foredrag