Hits Unlimited

Hits Unlimited - musik til festen - Elmerdahl.dk

Med Hits Unlimited får man uden tvivl et af landets bedste bands.

Hits Unlimited har alle medlemmer der er alle professionelle musikere med mange års erfaring fra store til små produktioner. Det betyder bl.a. at bandet formår at blende ind i enhver sammenhæng og enhver form for arrangement.

Der er ikke en type musik og stemning der ikke kan leveres. De nyeste hits eller de gode gamle travere som alle elsker at høre, samt den rigtige sjæler på det rigtige tidspunkt. Bandet bliver bakket op af en fantastisk lydmand. Han sørger for at alt lyder helt rigtig og giver publikum en fed oplevelse hvad angår både lys og lyd. Hits Unlimited er et must til netop jeres fest.

Folk i bandet har spillet med kunstnere som Monique, Andrew Strong, Karen, Ivan Pedersen, Nikolaj & Piloterne, Stig Rossen og mange flere. Derudover har de som bandet Hits Unlimited underholdt hos bl.a. Hotel Hilton.  Samt Hartmann, Human Consult, Maersk, Kolding Fjord, Sigma, Fafid, I.C. Company, Pricewaterhouse, Energistyrelsen osv osv. Derudover kommer private arrangementer af forskellig karakter, samt spillesteder landet rundt.

Et af danmarks bedste orkestre der igennem mange år har underholdt til alle slags fester landet over.

Med Hits Unlimited er man sikret underholdning i verdensklasse.
Medlemmerne i bandet er kendt for at spille fast med flere kendte artister og er samtidig at finde i forskellige tv shows.
Vores mangeårige erfaringer som profesionelle musikere i forskellige sammmenhænge, sikrer et band der ved hvordan en fest skal skrues sammen.

Kundens ønsker er i højsædet, så uanset om der skal afvikles en tema fest. Eller man vil underholdes af en eller flere solister, er Hits Unlimited klar til at løse opgaven.
Repertoiret spænder vidt og alt kan lade sig gøre, her får du ikke band der er bundet af backtracks og faste sæt lister. Det er et levende dynamisk orkester der i løbet af aftenen tilpasser sig festens udvikling.
Det fem mand store orkester kan desuden udvides op til 8 mand, dette giver en fleksibilitet i både det visuelle og lydmæsige udtryk.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier. Herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder

elmerdahl.dk / 18. december 2017 / Bands, Dinner Og Dans