Frank Hvam

Frank Hvam

        

Frank Hvam er intet mindre end et unikum i dansk stand-up. Siden stand-up debuten har det vidunderlige kropssprog været Franks varemærke.

Frank Hvam er medskaber af den succesfulde sitcom “Langt fra Las Vegas”. I rollen som den kejtede sportsjournalist Kenny Nikkelmann beviser Frank, at provokerende statements og utilpasset adfærd i særlig grad hører med til hans optræden. 

Kendetegn: Frank har den særlige evne til at kunne se det humoristiske i aktuelle emner såvel som sit eget liv. Et show med Frank rummer godt skuespil, vanvittigheder og skæve betragtninger. På enestående vis kan Frank efterligne de forskellige typer mennesker, vi omgås i hverdagen. Publikum kan forvente skarpe kommentarer om naragtige tendenser i tiden inden for såvel livsstil som politik. Det ligger simpelthen i hans natur at være på tværs, men på en jovial måde.

Franks optræden er energisk og fængslende, og han inddrager også gerne publikum i improvisationer.

Som medskaber af og hovedrolleindehaver i “KLOVN” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til eget liv leverer de to her komik af hidtil usete dimensioner, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne, som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank (!), brilleres med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller.

Bonus: Selvom Frank er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som “Talegaver til Børn”, hvor han gerne inddrager publikum i improvisationer.

PS! Frank har også stor og succesrig erfaring som konferencier/vært.

 

 

elmerdahl.dk