Flashback

 

Flashback er et liveorkester, der gennem de sidste 4 år har spillet det meste af landet tyndt. Stilen er “økologisk” pop, folk og rock; hvor økologisk betyder, at det er velspillet musik, med masser af energi og håndværksmæssig stolthed. Her er ingen billige tricks og skjulte korsangere på en båndmaskine. Repertoiremæssigt ligger bandet et sted mellem Beatles og Beach Boys, Dylan og Young, Gasolin og Sebastian. Blandt andet understreget af, at sætlisten praktisk talt ikke indeholder noget fra efter 1980. Men bandet sætter stadigt en ære i, at sparke enhver fest i gang. Bandet har mange års erfaring. Både medlemmerne hver for sig og i gruppen som helhed.

 

At bandet holder sig til den “økologiske” tilgang, har visse fordele. Blandt andet har vi mulighed for at tilpasse os enhver situation. Vi har spillet mange jobs, hvor udstyret blot bestod af to akustiske guitarer, en cajon, klaver og selvfølgeligt sang. Men vi har til gengæld også spillet store haljobs, i musikhuse med professionelle lyd- og lysfirmaer hyret ind.

 

Bandet kan også fungere som backing band for en solist, og har blandt andet også turneret med sangeren Jesper Lundgaard på hans seneste “Jesper goes Elvis” turné.

 

Flashback er:

Eigil Bak: Vokal // Akustisk Guitar

Jacob Jensen: Vokal // Lead Guitar

Jesper Jakobsen: Vokal // Orgel // Keys

Stig Christensen: Trommer // Percussion

Heino Mikkelsen: Vokal // Bas

 

 

 

elmerdahl.dk / 18. december 2007 / Dinner Og Dans