Finn Nørbygaard – Book et foredrag om Humor


HUMOR
I dette foredrag tager Finn Nørbygaard os på
en rundrejse i humorens mangfoldigheder

 

FINN NØRBYGAARD
Skuespiller, entertainer, psykoterapeut og foredragsholder

Humor har et forunderligt væsen. Den kan være venlig, spids, provokerende, pjattet eller bare ligegyldig.

Man kan sammenligne humor med olien på en bil. Bilen kan godt køre med lav oliestand, men hvis den er helt tom, brænder motoren sammen. Humoren er en overlevelsesmekanisme, som vi alle sammen har brug for – også selvom vi har sat den på lavt blus.

Finn Nørbygaard fortæller også om sit personlige arbejde med humor. Han giver en række eksempler på hvordan hans fascination af de forskellige humorformer har ændret sig over årene.

Et afsnit handler om humor i reklamer. Da Finn Nørbygaard selv har medvirket i TV-reklamer for Tuborg Squash gives en række eksempler på, hvordan humor fungerer i reklamer.

Humorens mål er oftest latter. I foredragets sidste del kommer Finn ind på nogle af de livgivende processer i kroppen, som latteren udløser.

Varighed: Ca. 1 time

 

Læs også om Finn Nørbygaards andet foredrag: “Mit liv – i lyst og lyst og nød…”

 

FINN NØRBYGAARD – INFO-BOX:

Finn Nørbygaard (født 8. marts 1952 i Esbjerg) er komiker og skuespiller. Han var oprindeligt uddannet skolelærer, men fik sit gennembrud som komiker i en tv-rolle som billetkontrollør ved Århus Sporveje sammen med Jacob Haugaard. Parret lavede også filmene om Jydekompagniet.

En anden af Nørbygaards succes’er var Musik og Fis, som han lavede sammen med Jette Torp.

Senest har vi set Finn Nørbygaard i filmen Kærestesorger fra 2009.

Finn var en del i medierne i forbindelse med IT Factory og Stein Bagger skandalen, hvor han mistede aktier til en værdi af omkring 250 mill. kr. ved IT Factorys konkurs. Han havde dog reelt “kun” investeret ca. 2,5 mill. kr. i foretagendet.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 8. januar 2015 / Foredrag