Fensmarks Førende Fest Fotograf

FENSMARKS FØRENDE FEST FOTOGRAF – JENS “POLLE FRA SNAVE” ANDERSEN

Fensmarks Førende Fest Fotograg  - Polle fra Snave - Jens Andersen - Elmerdahl.dk

Har fået nyt job som …

Fest Fotograf

nu også til julefrokosten

  Fensmarks Førende Fest Fotograf er et meget hjerteligt og grænseoverskridende jovialt menneske. Festfotografen kommer ind uden at blive præsenteret, som var han en rigtig festfotograf (á la showtjenere). Han er en tilsyneladende autentisk person, om end noget kikset med lidt for korte bukser og lidt for store briller.

Han begynder at måle op med et målebånd og checke lysforhold (tænder og slukker lyset, trækker gardinerne for/fra) – går rundt blandt folk og retter på deres tøj og ser folk an (improvisation).

Så træder festfotografen op på scenen og annoncerer, at han er nødt til at gøre en ekstra indsats med netop dette arrangement, fordi han har rygende travlt og er meget professionel. Så i stedet for at filme hele aftenen vil han iscenesætte en festvideo. Ved hjælp af filmtricks får han folk til at ligne Michael Carøe, eller hende den smukke Søs fra krøniken.

 Der skal bl.a. optages en ankomstscene. Han har skrevet en festsang. Han lærer alle en dans som han selv bliver så grebet af, at han danser solo foran kameraet.

 Festfotografen har også historier fra sin meget professionelle karriere at fortælle – bl.a. har han på fjernsynsskrærmen filmet dronningens nytårstale i DR og Sorø Vognmandsforretnings Julefrokost.

Som Franz Vödelheim siger :

”Det ska’ ikke være for nemt …

Det ska’ vær’ FORNEMT”

 Fensmarks Førende Fest Fotograf

– et anderledes entertainment show !

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

elmerdahl.dk / 18. november 2017 / Nyhed