Copyright

COPYRIGHT er sammensat af fire kompetente musikere, som primært elsker musikken fra medium 70´erne til i dag. Dette afspejler også repertoiret, der er gedigen danseglad musik, som spænder fra rock’n’roll med jord under neglene til disco, pop og soul og ind i det nye årtusinde.

 

Alt krydret med tre vokalister og masser af flerstemmig sang, og vigtigst af alt – det svinger ! …herudover flirtes der med forrygende country med steelguitar, danske kanonhits og masser af publikumsopfordringer. Dinnermusikken mestrer COPYRIGHT  også i form af afdæmpet flot instrumentalmusik. Professionel lyd og lys er en selvfølge. COPY@RIGHT  kan også engageres i en stor party-udgave. Så er bandet udvidet med en blæsersektion på 3 mand

 

COPYRIGHT  består af Lars Nielsen, keyboards og vokal, Flemming Olsen, trommer og vokal, Ole Berg, guitar, pedal-steel og vokal samt Jan Eliasson, bas og vokal. De fire musikere har været musikere sammen og hver for sig i i sammenhænge med f.eks. Michael Carøe, Jacob Haugaard, Kirsten Siggård, Stig Rossen, Bobo Moreno, Henning Stærk, Tom Jones Experience, Allan Mortensen, Rainbow, Barbie Benton, Lill Babs, Gitte Hænning, Brdr. Olsen, Clara Thomas, Kansas City Stompers, Sub Sui og mange andre.

elmerdahl.dk / 20. december 2007 / Dinner Og Dans