Chris MacDonald

Chris MacDonald

foredrag om sundhed, stress, ernæring, træning m.m.

Chris MacDonald har selv en baggrund som elite-atlet, bl.a. som roer på det amerikanske landshold, og som sølvmedaljevinder og ‘Rookie of the Year’ i det, der er kåret som ‘verdens hårdeste sportsbegivenhed’, det 5000 km lange non-stop cykelløb tværs over det amerikanske kontinent, Race Across America.

Endvidere grundlagde Chris MacDonald i år 2000 Danmarks første professionelle pigecykelhold, Team SATS, under den Internationale Cykelunion, der på kun få år blev et af de bedste hold i verden.

Kommunikation med styrke og humor
Chris MacDonald’s styrke ligger i hans evne til at kommunikere til en bred gruppe mennesker på en måde, som man kan forstå og med stor humor. Han lever efter en filosofi, som i korte træk går ud på, at hvis man ikke forstår, det man prøver at lære, så kan man ikke lære det, og hvis man ikke er inspireret, så kan man heller ikke indarbejde de ting man lærer i sin hverdag.

Chris MacDonald foredrag:

· Strong Body Strong Mind
Et inspirerende introduktionsseminar, der præsenterer konceptet Strong Body Strong Mind.

Chris MacDonald introducerer sit syn på wellness – en unik tilgang til et sundt og aktivt liv i balance.

I en tempofyldt og crazy-busy hverdag, glemmer vi nemt det faktum, at et menneskes fundament bygger på vores krop og psykes styrke og tilstand.

Krop og psyke griber ind i hinanden og skaber en effektiv balance med en enorm styrke. Optimal præstation og succes har rødder i denne indsigt – Strong Body Strong Mind!

Chris MacDonald fortæller om Sundhedshjulet og viser, hvordan du kan bruge det i din hverdag. Sundhedshjulet er udviklet af Chris MacDonald, og det er et effektivt redskab på vejen mod en velafbalanceret hverdag.

· Stress understanding it
Vi ved nu, hvor ødelæggende længerevarende stress kan være for sundheden. Men stress er ikke kun ødelæggende. Det kan også være en fantastisk drivkraft, hvis man har de rette redskaber til at forstå, kontrollere og styre stress positivt.

På dette inspirerende seminar præsenterer Chris MacDonald den nyeste forskning om, hvordan du bedst håndterer stress og bruger det til din fordel.

· Proaktiv ernæring
Kosten er fundament for vores velvære og energi. Vores mad-valg har en markant effekt på os – meget mere, end de fleste er klar over!

Forskningen indenfor kost, der forebygger sygdom og fremmer præstationen, har taget et kvantespring indenfor de seneste 10 år. Det står nu klart, at de rette mad-valg kan give et fantastisk boost til både immunforsvar, energi og vores hjerne.

Chris MacDonald præsenterer den seneste forskning og giver inspiration til, hvordan du finder vej gennem informationsjunglen og sammensætter din kost til at opnå optimal præstation, velvære og energi.

· Struktureret træning
Kroppen er skabt til bevægelse. Og hvad der er lige så vigtigt – bevægelse er også nødvendigt for hjernen!

Både krop og hjerne har brug for struktureret og balanceret træning for at fungere optimalt. På dette seminar præsenterer Chris MacDonald dig for den nyeste forskning og introducerer træningstyper, der forbedrer kapaciteten og din fysiske og mentale ydeevne.

Kan kombineres med et spændende og sjovt praktisk træningsevent.

· Sleep – food for the brain
I en travl hverdag, hvor der bare ikke ER timer nok i døgnet, kommer søvnen ofte til at fungere som en kreditkonto, hvor ekstra timer lånes.

Chris MacDonald fortæller om de fysiske og psykiske konsekvenser af for lidt søvn, og hvordan tilstrækkelig hvile for krop og psyke er afgørende for optimal præstation.

· Mentalitet og motivation
Ikke alle har talent som Bill Gates eller Michael Jordan, men alle kan opnå markant bedre præstationer ved effektiv målsætning.

Dette seminar præsenterer dig for the power of attitude, og giver dig redskaber og metoder til at sætte effektive mål og strategier til, hvordan du når dem.

· Race across America
5.000 KM på tværs af det Amerikanske kontinent – på cykel!

20-22 timer i sadlen i døgnet, igennem ørken og over Rocky Mountains, er hvad rytterne er udsat for i Verdens hårdeste sportsbegivenhed, Race Across America.

Opture og nedture, at være alene med sin cykel mod elementerne og at turde udfordre sig selv til at træde ud af komfortzonen og turde sige til sig selv “jeg KAN”, selvom kroppen skriger af smerte og hovedet er i gang med at overbevise dig om at stoppe…

· Den ultimative udfordring
Ved dette seminar vil vi se nærmere på de 10%, der har succes med effektivt at holde vægten i balance, også på lang sigt. Hvad har de gjort anderledes? Hvad er hemmeligheden bag deres succes?

· Lev til 100
Omkring 25-30-års alderen starter aldringsprocesserne for alvor. Man kan ikke fuldstændig stoppe den fysiske nedbrydning, men man kan gøre meget for at sænke farten.

Dette seminar belyser, hvordan du ved at holde kroppen ved lige med masser af bevægelse, træning og sund og forebyggende kost, holder kroppen stærk og funktionel hele livet.

· GRACE
GRACE – Gracefully ReachingAfterContinualExcellence…

En positiv livsindstilling betyder alt, og det er noget, vi selv har fuld kontrol over.

Men ingen kan udvikle en positiv attitude uden at lære, hvordan de udvikler et positivt mind-set og træffer valg, der gør det muligt.

Dette seminar udforsker the power of attitude og giver dig teknikker, der kan styrke en positiv udvikling.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

elmerdahl.dk / 19. april 2016 / Foredrag