Bittersweet

Bittersweet

Bittersweet har siden starten i 1999 oparbejdet et stærkt brand og en stor kundekreds i Danmark. Orkestret hører til i den gode ende af de danske dansebands. Og med såvel mandlig som kvindelig leadvocal er der garanti for stor spændvidde i repertoiret.

Bittersweet spiller alsidig  og vellydende dansemusik – altid tilpasset publikum og konceptet er enkelt og populært – hits fra de sidste 50 år ”

Repertoiret omfatter numre af mange kendte danske og internationale kunstnere, discomusik fra 70’erne. Samt masser af de populære hits fra 80érne samt de mest populære numre op igennem 90’erne, 0’erne og frem til i dag.

Bittersweet spiller bl.a. musik af Sanne Salomonsen, Ray-dee-ohh, One two, Danser med drenge, Abba, Tina Turner, Mariah Carey, Whitney Houston, Earth wind and fire og mange mange flere

Alle er repræsenteret med deres største hits.

Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge. Lyd- og lysanlæg er det bedste på markedet. Og det er flexibelt således at det kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse.

Bittersweet spiller over hele Danmark og kundekredsen omfatter en lang række af hoteller, restauranter, foreninger og firmaer.

Såfremt der ønskes musik under spisning kan Bittersweet bookes sammen med en pianist, en DJ eller vi kan tilbyde at afspille lounge- eller hyggemusik over vores lydanlæg.

Skal vi holde en fest sammen ?

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

elmerdahl.dk / 18. december 2007 / Dinner Og Dans