Asger Fredslund – Vidensdeling


VIDENSDELING
Det betaler sig!

 

ASGER FREDSLUND

Stifter og partner i Siriuspartner

Hør hvordan I bliver bedre til at håndtere det konstante flow af viden – og hvordan vidensdeling bliver en del af virksomhedskulturen.

 

Det er ikke nok, at man rent strategisk beslutter, at alle i organisationen skal hjælpe hinanden og dele viden.

 

Kulturen vil altid slå strategien, så med mindre det også uformelt er en del af dagligdagen, at man helt naturligt oplærer hinanden, kan der laves nok så mange manualer og retningslinjer – uden at det flytter noget som helst.

 

Hvis ikke ledelsen selv går forrest med et godt eksempel og tydeligt tilkendegiver at det belønnes at dele sin viden med andre, så vil hver især fortsætte med at beskytte egen viden.

 

Og det kan være både dyrt og uhensigtsmæssigt for organisationen, hvis/når én medarbjeder med indkapslet viden forlader virksomheden.

  • Gollum-effekten: My Precious
  • Er viden magt?
  • Kan det være sjovt at dele viden?

 

Varighed: 1½ time

Teknik: Bord  + forlængerledning + Lærred

(PC-projector + kabel til PC (hvis ikke der findes en på stedet, så giv venligst besked) + Cd-afspiller + højttalere (hvis ikke der findes en på stedet, så giv  venligst besked) God idé: mørklægning af lokalet + trådløs mikrofon)

 

 

ASGER FREDSLUND – INFO-BOX:

 

Asger Fredslund er administrerende direktør i Siriuspartner.

 

Foruden daglig ledelse er hans arbejdsopgaver i dag foredrag, kursusledelse, udvikling af koncepter til virksomheder, coaching og intern supervision.

 

Asger er uddannet produktionsingeniør ved DTU med speciale i organisationsteori og organisationsudvikling og har som sådan arbejdet i Novo Nordisk og Coloplast.

 

Han er endvidere tidligere Siriusmand – (tjenestegørende i Forsvarets specialenhed) – og er desuden certificeret coach hos Linkage i London og har også en uddannelse fra MasterCoaching i Danmark.

 

Siriuspartner er af Børsen udråbt til Gazelle-virksomhed i 2008 og 2009.

 

 

Læs også om Asger Fredslunds foredrag:  “Kan du se mulighederne i forandring?” og “Hvad skaber en god leder?”

 

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

 

 

elmerdahl.dk / 16. februar 2010 / Foredrag