Annabeth Aagaard – Skab resultater

 

SKAB RESULTATER

MED GOD LEDELSE, INNOVATION OG FORANDRINGER

 

 

 

(FOTO: FOKUS FOTO)

ANNABETH AAGAARD

 

Indehaver og direktør i Den Vidende Virksomhed, ledelsesrårgiver, forfatter, debattør og foredragsholder

 

Aldrig før har god ledelse været så vigtig som i dag, hvor organisationer udfordrea af voksende global konkurrence, mere bevidste og krævende kunder/borgere og omgivelser der ændrer sig hurtigere og hurtigere.

 

Annabeth Aagaard giver på sine foredrag den nødvendige viden, værktøjer og praktiske eksempler til hvordan man får sat gang i organisationens, ledelsens og medarbejdernes udviklingsproces.

 

Med tre forskellige foredrag: “Den innovative virksomhed“, “Succes med forandringer” og “Skab resultater gennem viden og kompetencer“, adresserer Annabeth Aagaard nogle af de største udfordringer for organisationer i dag.

 

Derudover tilbyder Annabeth også skræddersyede foredreag om andre emner indenfor ledelse, organisationsudvikling, HR, salg, marketing og netværk, og henvendt både mod ledere, medarbejdere og andre målgrupper.

 

Som taler bruger Annabeth sin positive og smittende entusiasme, dybe indsigt i dansk erhvervsliv og klare tale til at præsentere en ‘værktøjskasse’ og skabe en energi i publikum, som gør dem klar til at starte den positive udvikling i deres egne organisationer!

 

Teknik: Aftales nærmere

Varighed: 1 – 1½ time inkl. spørgsmål

 

ANNABETH AAGAARD – INFO-BOX:

 

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand. merc. og phD. indenfor innovationsledelse og idéudvikling fra AUC og H. Lundbeck A/S.
Hun har arbejdet som leder, projektleder og rådgiver i 15 år indenfor kommunikation, strategi, ledelse, organisations- og medarbejderudvikling.

Annabeth ejer konsulenthuset, Den Vidende Virksomhed, som yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor ledelse og udvikling, forandringer, innovation & idéer, samarbejde & teams, personlig ledelse, stress- & konflikthåndtering, videndeling, læring & netværk samt HR, branding & salg.

Annabeth Aagaard gar udgivet bøgerne “Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, “Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed” og “Idéudvikling”. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger.

Herudover afholder Annabeth Aagaard adskillige kurser og foredrag, er gæsteforelæser på ASB og AUC, bestyrelsesmedlem og skriver artikler og klummer i diverse aviser og fagblade.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

elmerdahl.dk / 29. august 2007 / Foredrag