Annabeth Aagaard – Målrettede foredrag og kurser

 

MÅLRETTEDE FOREDRAG OG KURSUSFORLØB

PÅ DANSK ELLER ENGELSK

 

ANNABETH AAGAARD

Direktør, cand.merc., forfatter, debattør og foredragsholder

 

Annabeth Aagaard har boet og arbejdet 2 år i Californien og har og har studeret på Stanford University i Californien i forbindelse med hendes PhD – så hun taler engelsk – uden dansk accent.

 

Referencer bl.a.:

Danisco Innovations A/S
Vice President Hans Elbek Pedersen:

“Danisco Innovations har haft et meget positivt og konstruktivt samarbejde med Annabeth Aagaard som ledelsesrådgiver i forbindelse med Danisco Innovations videnledelses integrationsforløb.

Rådgivningen har indbefattet udarbejdelse af  videnledelses integrationsforløbet inkl. gennemførelse af videnanalyse, videnstrategi, videnaktiviteter, videnledelses konference samt sparring omkring kommunikation, vidensystemer og videndelingsnetværk etc. Vi har været meget tilfredse med rådgivningsforløbet med Annabeth Aagaard og  har valgt at fortsætte samarbejdet, og kan derfor varmt anbefale hende  til andre organisationer, som arbejder seriøst med viden, ledelse og strategi”.

 

ANNABETH AAGAARD – INFO-BOX:

 

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand. merc. og PhD. indenfor innovationsledelse og idéudvikling fra AUC og H. Lundbeck A/S.
Hun har arbejdet som leder, projektleder og rådgiver i 15 år indenfor kommunikation, strategi, ledelse, organisations- og medarbejderudvikling.

Annabeth ejer konsulenthuset, Den Vidende Virksomhed, som yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor ledelse og udvikling, forandringer, innovation & idéer, samarbejde & teams, personlig ledelse, stress- & konflikthåndtering, videndeling, læring & netværk samt HR, branding & salg.

Annabeth Aagaard gar udgivet bøgerne “Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, “Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed” og “Idéudvikling”. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger.

Herudover afholder Annabeth Aagaard adskillige kurser og foredrag, er gæsteforelæser på ASB og AUC, bestyrelsesmedlem og skriver artikler og klummer i diverse aviser og fagblade.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

 

elmerdahl.dk / 10. marts 2009 / Foredrag