Annabeth Aagaard – Karriereplanlægning

 

KARRIEREPLANLÆGNING

– IGENNEM HELE LIVET

 


 (Foto: Fokus Foto)

ANNABETH AAGAARD 

Indehaver og direktør i Den Vidende Virksomhed,ledelsesrådgiver, forfatter, debattør og foredragsholder

 

Karriereplanlægning er et område, som er kommet stærkt i fokus. For at holde på de bedste medarbejdere har virksomhederne åbnet op for flere udviklingsaktiviteter såsom kurser, jobrotation, udstationering, mentorordninger, netværksgrupper etc.

 

Karriereplanlægning er med til at sikre at man høster disse muligheder og er ikke kun HR’s ansvar. Også den enkelte medarbejder bør gøre sig overvejelser omkring egne ønsker og drømme i forhold til karrieren – og det liv man selv ønsker.

 

På dette foredrag vil vi inspirere til hvordan man selv effektivt gennemfører sin egen karriereplanlægning med viden, værktøjer, dialog og praktiske cases. Foredraget henvender sig til alle aldersgrupper af medarbejdere.

  • Hvad er karriereplanlægning / hvorfor
  • Det “balancerede” liv
  • Din personlige kompetence SWOT
  • Planlægning igennem hele livet
  • Dit netværk og dine rådgivere
  • Gode værktøjer og praktiske råd

 

Gå beriget derfra med lyst til at gå i gang med din karriereplanlægning NU!

 

Ca. 1 times inspirationsforedrag

10 min. pause + “hatten rundt”

20 min. åben debat og spørgerunde

 

Teknik: Aftales nærmere

 

ANNABETH AAGAARD – INFO-BOX:

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand. merc. og PhD. indenfor innovationsledelse og idéudvikling fra AUC og H. Lundbeck A/S.
Hun har arbejdet som leder, projektleder og rådgiver i 15 år indenfor kommunikation, strategi, ledelse, organisations- og medarbejderudvikling.

Annabeth ejer konsulenthuset, Den Vidende Virksomhed, som yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor ledelse og udvikling, forandringer, innovation & idéer, samarbejde & teams, personlig ledelse, stress- & konflikthåndtering, videndeling, læring & netværk samt HR, branding & salg.

Annabeth Aagaard gar udgivet bøgerne “Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, “Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed” og “Idéudvikling”. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger.

Herudover afholder Annabeth Aagaard adskillige kurser og foredrag, er gæsteforelæser på ASB og AUC, bestyrelsesmedlem og skriver artikler og klummer i diverse aviser og fagblade.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

 

elmerdahl.dk / 21. september 2007 / Foredrag