Anders Drejer – Innovativ ledelse


INNOVATIV LEDELSE

SÅ SVÆRT KAN DET VÆRE!

ANDERS DREJER

Professor og foredragsholder

INNOVATIV LEDELSE

SÅ SVÆRT KAN DET VÆRE!

Jeg ønsker yderligere information om Anders Drejer – klik her …

Vore organisationer og den måde, vi leder dem på, står på mange måder for fald. Det igangværende skifte fra industrisamfund til noget, som man måske kunne kalde oplevelsessamfundet, har ikke kun entydigt positive effekter.

Der skal tænkes på nye måder at lede de foranderlige organisationer på.

Der skal arbejdes intenst og meget med bl.a. det psykiske arbejdsmiljø og medarbejdernes motivation.

Forandring er vanskelig i praksis.
Op mod 70 % af alle forandringsprojekter
i organisationer fejler.

Tidligere anvendte modeller svarer temmelig dårligt til den organisatoriske virkelighed, som de fleste af os befinder os i.

Hør Anders Drejers debatskabende foredrag, hvor han netop beskriver innovativ ledelse ud fra en human ressource synsvinkel – og få en række anbefalinger med hjem om god fremsynet ledelse.

Men vær forberedt på af at blive en anelse provokeret. For provokationer er netop en af de metoder Anders Drejer benytter sig af for at vække og forandre den traditionsbundne tankegang.
Foredraget kan også holdes på engelsk.
Teknik: Aftales nærmere
Varighed: 1 – 1½ time

INFO-BOX

Anders Drejer er pr. 1. april 2010 udnævnt til Professor på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet – hvor han i 1996 færdiggjorde sin ph.d. afhandling i strategisk teknologi-ledelse.
Fra 2003 – 2010 var Anders Drejer professor i strategi og forretningsudvikling på Handelshøjskolen, Århus Universitet.
Ud over en stor international forskningspublikation har Anders Drejer udgivet en række bøger på dansk, rettet mod ledere og praksis – og han anvendes ofte som foredragsholder, sparringspartner og bestyrelsesmedlem i danske virksomheder med fokus på innovation. Anders Drejer er en de mest anvendte kommentatorer af erhvervsstof og ledelse i Danmark og en af de få akademikere, der gerne tager bladet fra munden.

elmerdahl.dk / 21. januar 2010 / Foredrag