Per Kuskner – Foredrag om Matador

Per Kuskner - Foredrag om Matador - Book hos Elmerdahl.dk

Per Kuskner – Foredrag om “Matador, mennesker, myter & minder” – samt “Olsen-banden”

Per Kuskner – Foredrag om Matador. Han er født 26-011962 og har boet i hhv. Australien, Frankrig, England og USA. I USA var han Fyens Stiftstidendes og Morgenpostens korrespondent i Hollywood. Fra 1992 til 2010 ansat på SE og HØR som hhv. journalist, redaktionssekretær og redaktør. Udgav bogen ”Matador, mennesker, myter & minder” i september 2011 og er i gang med tre nye bogprojekter samt freelancejournalistik.

Foredrag 1. Matador

Et tilbundsgående foredrag om, hvordan den store tv-serie blev til. Ydermere skuespillernes løn, karriere før og efter Matador, og hvordan rollebesætningen først var tænkt. Masser af anekdoter og nye oplysninger, som ikke før har været fremme om Matador. Suppleret med mange gode og ikke set før billeder – både foran og bag kameraet. Ydermere et originalt manuskript, en Korsbæk Avis m.m. som ekstra krydderi.

Den hidtil mest omfattende bog om det store Matadorunivers “Matador, – mennesker, myter & minder” er skrevet af ham, som tilbyder at dele nogle af de mange sjove anekdoter fra tilblivelsen af bogen med andre i et spændende, vedkommende og ikke mindst hyggeligt foredrag.  Han bringer tilhørerne rundt i Korsbæks univers med dets mange personligheder både foran og bagved kameraet.

Hvem skulle have spillet hvilke roller oprindeligt?

Hvem blev forbigået og hvorfor?. 

Hvordan så skuespillerne på deres respektive karakterer og hvordan påvirkede det deres karriere fremover – på godt og ondt?

Hvordan så en dagligdag ud på settet?

Hvilke store forberedelser blev gjort, inden de første optagelser kunne begynde, og meget mere.

Foredrag 2: Olsen-Banden foredrag


Egon, Benny og Kjeld udgjorde den muntre kriminelle trio i Olsen-banden. Nu har det sidste overlevende medlem Benny, alias Morten Grunwald, fortalt om sine oplevelser, anekdoter og tiden igennem de 14 lm om banden i en stor bog med titlen ”Min tid i gule sokker”. Bogen er fortalt til journalist og forfatter Per Kuskner (manden bag bøgerne ”Matador, mennesker, myter & minder” og ”Axel Strøbye – en tragisk komedie”), som nu tilbyder et spændende foredrag om Olsen-banden, krydret med et hav af billeder både foran og bagved kameraet.

Per Kuskner – Foredrag om Matador …. Book her

elmerdahl.dk / 7. august 2018 / Foredrag, Foredragsholdere, Ikke kategoriseret, Nyhed, Nyhed