Henrik Svanekiær – closeup-magi

 

 Showtyper

Stand-up magic / Scenetrylleri

På en morsom og magisk vis underholdes alle tilstedeværende samtidigt – flere fra publikum kan inddrages som en del af showet.

Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer, og afhængigt af afstanden til publikum, kan selskaber helt op til 1.000 mennesker underholdes samtidigt.

Close-up magic / Walk-around Magic

Magisk underholdning lige foran folk. Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde, idet der underholdes ved disse et af gangen.

Kan også benyttes som “walk-around”, hvor Svanekiær fx under en reception eller en velkomstdrink bevæger sig rundt mellem folk og underholder små grupper af gangen.

Effekter udføres med alle slags dagligdagsting: Mønter forsvinder, sedler svæver, skeer bøjes, ure stjæles m.m

Messer, Salgs- og Kickoff møder

Messer

Henrik Svanekiær bliver ofte brugt som blikfang og trækker dermed kunder til firmaets stand. Ved hjælp af close-up magien skabes en situation, hvor sælgeren lettere kan komme i snak med potentielle kunder, idet Svanekiær leverer “ice-breaker” effekten.

Firmaets produkter kan inddrages i trylleriet, og folk vil helt sikkert huske det. Her er mange muligheder, men kataloger, logoer og mindre produkter er meget brugt.
Effekten er, at mange mennesker trækkes hen til og ind på standen, og firmaet vil med garanti blive husket.

Salgs- og Kickoff møder

Henrik Svanekiær skaber vha. magien en god stemning og selskabet rystes sammen om en positiv oplevelse.

Magien kan lægges ind i en naturlig pause og sætter herved nyt liv i forsamlingen, så den ikke “falder hen” i salgstal og budgetter. I stedet skabes nye kræfter til videre samtaler.

Underholdningen kan også lægges ind efter kickoff mødet, ved aftenens middag, hvilket skaber en god og positiv stemning til resten af aftenen.
Firmaets logoer, produkter og produktkataloger kan indgå i underholdningen.

Peptalk om FOKUS

Hør et inspirerende foredrag om motivation, fokus, arbejdsglæde samt “magien” i at komme på bølgelængde med kunder og samarbejdspartnere.


Hør hvad magi og erhvervsliv har til fælles, når det drejer sig om at holde – og flytte fokus – for hvem kender begrebet “fokus” bedre end en magiker, der lever af at flytte folks fokus?

Hvorfor er der dage, hvor det hele kører og andre, hvor alt mislykkedes? Hvordan accelererer man den udvikling, man gerne vil se? I en kombination af undervisning, magisk underholdning og praktiske øvelser viser Henrik Svanekiær vejen.

Han fortæller samtidigt sin historie om at blive civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit men i stedet vælge at leve af magien og sidenhen blive en af Danmarks mest benyttede entertainere med over 400 optrædener om året i Danmark, Norge, Sverige, Skotland, Italien, Australien, på tv og for de kongelige.

Godt tempo, humor, magiske input og tankevækkende betragtninger er nogle af elementerne, der garanterer, at ingen forlader salen upåvirket efter et foredrag af Henrik Svanekiær.

“Du misser 100 % af de skud, du ikke tager”, Michael Jordan, NBA Basketball

Profil

Navn
Henrik Svanekiær

Født
1977

Fakta
Imponerende magisk og morsom underholdning leveres af Henrik Svanekiær. Med et hav af store og små shows bag sig.

Han har bl.a. optrådt for de kongelige, flere gange på dansk TV samt på scener i Sverige, Tyskland, Skotland, Italien og Australien.

Svanekiær er herudover blevet privat undervist på en magisk skole i Las Vegas af en af Vegas største magikere Jeff Mcbride.

Siden 2004 har Svanekiær arbejdet fast i restaurant Grøften i Tivoli, hvor han underholder gæsterne med close-up magi ved bordene. Med over 400 optrædener årligt er H. Svanekiær en af Danmarks mest benyttede entertainere.

Stil
Underholdningen er en kombination af humor, magi, psykologiske påvirkninger (mind-control) og lommetyveri, og flere fra publikum kan inddrages, som en del af showet.r

Hold fast på ure og tegnebøger. Vær klar på at blive forbløffet og underholdt for her er tale om magi på højt niveau tilsat en stor portion humor.

Svanekiær målretter altid sin underholdning, hvad enten det er den helt store firmafest, kundearrangementet eller en special event.

Svanekiær optræder desuden på engelsk.

 

 

 

 

 

 

 

elmerdahl.dk / 26. november 2008 / Kunstner