Erik Peitersen – selvgjort er velgjort

Men hvordan er det nu lige man gør?

 

ERIK PEITERSEN
Kunstner, skiltemaler, handyman, scenograf, TV-vært og foredragsholder

Nu vender han tilbage på TV-skærmen på DR 2 hvor han sammen med Christiane Feldthaus i programserien “Peitersen & Feldthaus sætter pris på …” I fem afsnit besøger de landene Nicaragua, Cambodja, Uganda, Nepal og Zambia. I hvert land skal parret gætte priser på tre forskellige hjem, som kan være en lerhytte, en hacienda eller et lokalt palads.

Små reparationer – f.eks. den dryppende vandhane eller genopretning af fliserne i indkørslen – hvordan er det nu lige man gør?

Måske drømmer du om selv at bygge/skabe noget helt nyt, som f.eks. lægge et spændende gulv på badeværelset – bygge en carport i Norsk bjælke-hytte-stil – male et Kelim tæppe på gulvet – eller noget helt femte?

Men hvordan griber man det bedst an, så man undgår bagefter at skulle lave det hele om? Der er mange fif og gode råd, som kan gøre opgaverne meget lettere for dig.

Her får du lejlighed til at lytte til Erik Peitersen, Danmarks Handyman nr. ét, når han giver dig en række generelle håndværkertips og viser dig hvordan, du selv kan gøre det – uden at behøve at ringe efter fagmanden.

Erik vil bl.a. fortælle, hvordan han selv er blevet god til at reparere og udføre ting med sine hænder. Du kommer også til at se eksempler på en række af de mange spændende opgaver han har løst – og ikke mindst kan du her stille alle dine spørgsmål – og forhåbentlig gå fra arrangementet en hel del klogere – og med fornyet lyst til at kaste dig over dine egne projekter.

Foredraget henvender sig til Handymen og Handywomen.

Varighed: 1 – 1½ time efter aftale.

Læs også om Erik Peitersens foredrag: “Slip hænderne løs”

ERIK PEITERSEN – INFO-BOX:

Erik Peitersen, f. 1956, er uddannet skiltemaler og autodidakt kunstner.

Han er bl.a. kendt fra TV2’s Roomservice og Huset. Efteråret 2006 bød så på Cirkus, Cirkus, hvor vi kunne se Erik optræde på slap line. Siden fulgte Peitersens forunderlige verden, hvor han besøgte en række spændende lande og arbejdede sammen med de lokale om bl.a. at fremstille en filmplakat til en Bollywood film i Indien.

Erik Peitersen har foruden sine TV-opgaver, været scenograf på en række danske reklame- og spillefilm og været medarbejder på flere af Per Kirkeby’s opgaver, f.eks. Det Kongelige Bibliotek, Rejlev Kirke og Århus Universitet.

Senest har vi set Erik Peitersen på DR i “Supernabo”.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

 

elmerdahl.dk / 20. august 2017 / Foredrag

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *