Østre Gasværk – Gasolin- og Kim Larsen-jam

Østre Gasværk - Elmerdahl.dk

Østre Gasværk er et af de mest efterspurgte og festlige ”Gas” band.

De tilbyder et sublimt mix af de mange sange, som Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin. Med efterhånden 16 år på bagen leverer de en skøn blanding af større og mindre hits i kærlige, fortolkende versioner.
Forsanger René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl. Han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen. Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene. Og det rammer publikum lige i hjertekulen og dansefeberen.

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid. De ryger også lige så mange cigaretter!

Østre Gasværk har med sine mange år i branchen spillet med helt fremme sammen med både store danske og udenlandske navne. De har spillet i hele Norden til mange store festivals og koncerter.

Hør/se på Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=VqnW3at3Rkc

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier. Herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events. Og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

 

elmerdahl.dk / 28. februar 2018 / Bands, Kunstner